Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ !! ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΜΑΛΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΑΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ".

Αποτέλεσμα εικόνας για Κατάθεση Σομαλού
Κατάθεση Σομαλού: Στην Σομαλία είχα καταδικαστεί για βιασμούς σε θάνατο ήμουν φυλακή και ήρθαν μου πρότειναν να πάω στην Τουρκία να βοηθήσω την θρησκεία μου ή θα εκτελεστώ βάση της ποινής μου. Η Τουρκία για βοήθεια. Επέλεξα φυσικά Τουρκία, έφτασα αεροπορικώς με πήγαν σε ένα στρατόπεδο...
κάπου στο πουθενά με εκπαίδευσαν δύο μήνες σε όπλα εκρηκτικά μάχες πόλεων μου δώσανε 2.000 ευρώ ένα κινητό δορυφορικό με την εντολή πας Ελλάδα θα κάνεις sms ποιους θα βρεις και θα κάνετε θύλακα με την ομάδα.
Υπάρχουν πολλές ομάδες ανά την Ελλάδα που θα αναλάβουν δράση για το ισλάμ κατά εντολή της Τουρκίας. Όταν φτάσει η ώρα θα πάρετε τα όπλα που θα σας δώσουν θα πάρετε από τα χάπια που θα σας δώσουν και θα εκτελείτε ανεξέλεγκτα ότι βρείτε μπροστά σας.
Σε μη εκτέλεση θα εκτελείστε εσείς από τους θύλακες.
Όταν η Ελλάδα είναι δική μας θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα."
Και τι κάνουν οι ελληνικές αρχές που τα γνωρίζουν όλα αυτά;
Αντί να κατασχέσουν διαβατήρια και κινητά ώστε να συλλέξουν 
στοιχεία της τουρκικής πολιτικής και των προθέσεών της, τους χαϊδεύουν τα αυτιά.   
Αλκαιος Ιωαννης

1 σχόλιο:

  1. Ερευνες για τζιχαντιστές σε Εβρο – Αιγαίο-Το περιστατικό στην Κω

    https://taxalia.blogspot.com/2019/10/blog-post_963.html (αξιζει να διαβαστει ολο)

    ''Τον Ιούνιο, τέσσερις μήνες πριν από την τουρκική εισβολή στη Συρία, η άφιξη ενός Σύρου στην Κω προκάλεσε συναγερμό στην ΕΥΠ και στους αστυνομικούς του 2ου τμήματος Αντιμετώπισης Διεθνούς Τρομοκρατίας της αστυνομίας. Ο ύποπτος έφτασε με βάρκα από τα τουρκικά παράλια, έχοντας μαζί το ανήλικο παιδί του. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», κατά τον έλεγχο προέκυψαν στοιχεία που τον συνέδεαν με το Ισλαμικό Κράτος. Ανάμεσα σ’ αυτά ήταν φωτογραφίες στο κινητό του τηλέφωνο, στις οποίες φαινόταν να συμμετέχει σε αγριότητες στο πλευρό ισλαμιστών μαχητών.Για την ιδιαιτερότητα της περίπτωσής του ενημερώθηκε η Υπηρεσία Ασύλου, στην οποία είχε υποβάλει αίτημα. Αρχικά, λόγω ασυνεννοησίας, χαρακτηρίστηκε «ευάλωτος» ως πατέρας μονογονεϊκής οικογένειας, ωστόσο, η αίτησή του τελικά απορρίφθηκε. Πρόσφατα, εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τρομοκρατία και οδηγήθηκε στη φυλακή.

    Από έλεγχο των στοιχείων στις βάσεις δεδομένων της Europol εξάλλου, τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής κατάφεραν προ μηνών να εντοπίσουν στη Χίο έναν ακόμα ύποπτο για τζιχάντ. Ο λόγος για έναν Αιγύπτιο, που μαζί με μια γυναίκα από την Τσετσενία είχαν καταδικαστεί σε φυλάκιση 14 μηνών για τρομοκρατία από δικαστήριο της Αυστρίας. Τα στοιχεία τους καταχωρίστηκαν στις λίστες «ανεπιθύμητων» της Ε.Ε. και μετά την καταδίκη του απελάθηκε στο Σουδάν, τη μόνη χώρα που δέχθηκε να τον υποδεχθεί. Εκείνος, πάντως, δεν πτοήθηκε. Μετά μήνες ταξιδιού, έφτασε στην Τουρκία και στη συνέχεια με βάρκα στη Χίο, όπου και συνελήφθη εκ νέου.

    Για τα στελέχη των ελληνικών υπηρεσιών Ασφάλειας και Πληροφοριών, πάντως, μεγαλύτερη απειλή από το ενδεχόμενο επαναπατρισμού των Ευρωπαίων «μαχητών» συνιστά ο κίνδυνος ριζοσπαστικοποίησης των αλλοδαπών που κρατούνται στις δομές κράτησης και φιλοξενίας της χώρας. Οι κακές συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν στους καταυλισμούς, σε συνδυασμό με την αδυναμία των αλλοδαπών να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τις χώρες προορισμού, όπως π.χ. η Γερμανία, είναι πιθανό να ωθήσουν άτομα σε βίαιες ενέργειες στο όνομα της θρησκείας.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive