Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Ροκ σταρ ο Αλέξης Τσίπρας για τους γύφτους. Του Γιάννη Συμεωνίδη. ΦΩΤΟ

Ροκ σταρ ο Τσίπρας για τους Ρομά!Υποδοχή ροκ σταρ είχε χθες ο Αλέξης Τσίπρας από την κοινότητα των γύφτων της Κάτω Αχαγιάς, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Αχαΐα. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Αλέξης Τσίπρας  στην κοινότητα Κάτω Αχαγιάς,
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως η συντριπτική πλειονότητα των απανταχού γύφτων στήριξε το ΣΥΡΙΖΑ... και προσωπικώς τον πρόεδρό του και στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Αποτέλεσμα εικόνας για Αλέξης Τσίπρας  στην κοινότητα Κάτω Αχαγιάς,
Συνομιλώντας μαζί τους, το Politik διαπίστωσε όχι μόνο την αγάπη τους για τον κ. Τσίπρα, αλλά και την ανησυχία τους για την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να συνδέσει την καταβολή του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), το οποίο μέχρι πρότινος λάμβανε το 95% του τσιγγάνικου πληθυσμού, μόνο σε όποιον έχει στο όνομά του ρολόι της ΔΕΗ.
Αν λάβει κανείς υπόψη πως οι γύφτοι κατοικούν πολλοί σε ένα σπίτι, αυτομάτως αποκλείει πολλούς ανάμεσά τους από την είσπραξη του συγκεκριμένου επιδόματος.
Γι’ αυτό και πολλά τσιγγανόπουλα φώναζαν χθες στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «θέλουμε το ΚΕΑ».
Η βουλεύτρια Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου (ΦΩΤΟ), 
Αποτέλεσμα εικόνας για Αλέξης Τσίπρας  στην κοινότητα Κάτω Αχαγιάς,
έσπευσε, πάντως, να διαβεβαίωσε την ηγεσία των γύφτων ότι το κριτήριο του ρολογιού της ΔΕΗ δεν μπήκε με ρατσιστικά κίνητρα, καθώς από αυτό θίγονται κι άλλες ευάλωτες οικογένειες.
Την ίδια ώρα, συνεργάτες του κ. Τσίπρα μας είπαν πως η περιθωριοποίηση κοινωνικών ομαδων όπως οι γύφτοι από την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν πρόκειται να μειώσει, αλλά να αυξήσει την εγκληματικότητα, την οποία κατά τα άλλα πολεμά.
«Αν τους βάλεις σε σπίτια και τους ενσωματώσεις στην κοινωνία, τότε γλιτώνεις πολύ περισσότερα σε σύγκριση με τις διάφορες αστυνομικές επιδρομές που διοργανώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης», πρόσθεσαν με νόημα.

«Ο γαλέος θα φάει τον Κούλη»

Όπως κι αν έχει, ο κ. Τσίπρας, περιδιαβαίνοντας τα καταστήματα στην Κάτω Αχαγιά, έγινε αποδέκτης πολλών θετικών σχολίων, με αποκορύφωμα την αγκαλιά υπαλλήλου του ΙΚΑ ο οποίος ενημέρωσε στον πρώην πρωθυπουργό πως τον είχε απολύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και τον επανάφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Σε αστείο στιγμιότυπο, εξάλλου, ψαράς έδειξε στον κ. Τσίπρα έναν μεγάλο γαλέο λέγοντάς του πως «αυτός θα φάει τον Κούλη»!

1 σχόλιο:

  1. καταλαβαμε οι συνηθεις υποπτοι θα το παρουν συν λαθροεισβολεις


    αν ειχαμε σοβαρους ανθρωπους να κυβερνανε την χωρα μας ολα αυτες οι παροχες θα πηγαιναν:

    για την χρηματοδοτηση δημιουργιας καινοτομων επιχειρησεων και ιδεων σε ολες τις περιφερειες της χωρας υπο την προυποθεση καθεμια απο αυτες να δημιουργει τουλαχιστον 20 θεσεις εργασιας πληρους απασχολησης,

    για την επιδοτηση αγορας ειδικων συσκευων-φιλτρων για οσους καινε βιομαζα για την θερμανση τους σε λεβητες,τζακια κλπ... προκειμενου να σταματησει το αθλιο φαινομενο να αναπνεουμε καθε χειμωνα ΚΑΡΚΙΝΟ, η τοποθετηση αυτων των φιλτρων θα επρεπε με νομο να ειναι υποχρεωτικη οπως συμβαινει σε ολα τα σοβαρα κρατη

    για την αναβαθμιση των δομων υγειας που πολλες απο αυτες βρισκονται σε τρισαθλια κατασταση και καταρρεουν

    ...και σε αλλα πολλα χρησιμα θα μπορουσαν να διοχετευτουν αν ειχαμε σοβαρους ανθρωπους να κυβερνανε τον τοπο μας αλλα ειπαμε προτεραιοτητα εχουν οι συνηθεις υποπτοι...πληρωνε κοροιδο ελληνα φορολογουμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive