Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Μετά στο Μαντζίμπ και Ράκα στο Κομπάνι εισήλθε ο συριακός στρατός

Μαχητές του YPG στο Κομπάνι της Συρίας
Μετά τις πόλεις Μαντζίμπ και Ράκα, ο συριακός κυβερνητικός στρατός φέρεται να εισήλθε στην πόλη Κομπάνι, στα βόρεια σύνορα της ασιατικής χώρας. Στο Κομπάνι φέρεται να εισήλθαν οι συριακές στρατιωτικές δυνάμεις, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Sputnik στη Συρία, επικαλούμενος ανώνυμες πηγές....
  Νωρίτερα, υπήρξαν πληροφορίες ότι τα συριακά κυβερνητικά στρατεύματα εισήλθαν τόσο στην πόλη Μαντζίμπ, όσο και στην πόλη Ράκα.  Η ανάπτυξη των συριακών στρατευμάτων στα βόρεια τμήματα της Συρίας έρχεται ως συνέχεια της πρόσφατης συμφωνίας μεταξύ Δαμασκού και Κούρδων.  Η κατάσταση στην περιοχή της Συρίας κλιμακώθηκε σημαντικά την προηγούμενη Τετάρτη, όταν ο πρόεδρος Ερντογάν ανακοίνωσε την έναρξη στρατιωτικής επιχείρησης στα βόρεια τμήματα της χώρας.  Στόχος της Άγκυρας, όπως εξήγησε, είναι η εκκαθάριση της περιοχής από τους Κούρδους μαχητές και η δημιουργίας μίας «ζώνης ασφαλείας» για τον ασφαλή επαναπατρισμό των Σύρων προσφύγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive