Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΑΥΤΟΥΣ τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ μας έμπασαν στην Ελλάδα. Συνελήφθησαν 11 άτομα 8 από Αφγανιστάν, 2 από Ιράν και 1 από Πακιστάν που είχαν "φλομώσει" την Αθήνα στα ναρκωτικά

ΕΛ.ΑΣ
Εξαρθρώθηκε πολυμελής σπείρα αλλοδαπών που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στην πλατεία Αμερικής. Η εξάρθρωση της σπείρας έγινε μετά από επιχείρηση...
του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Ασφάλειας Αττικής και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ).  Χειροπέδες σε 11 αλλοδαπούς από την ΕΛ.ΑΣ Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν 11 άτομα (8 από Αφγανιστάν, 2 από Ιράν και 1 από Πακιστάν), ενώ αναζητούνται άλλοι 14 αλλοδαποί. Στην κατοχή των συλληφθέντων, έπειτα και από κατ’ οίκον έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 49 γραμμαρίων, 400 χάπια άγνωστης χημικής σύστασης και ένα μαχαίρι.  Σημειώνεται ότι οι 11 αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

1 σχόλιο:

  1. Στα όριά τους οι κάτοικοι στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας των αλλοδαπών «προσφύγων»: «Δεν μπορούμε ούτε να κυκλοφορήσουμε»...Αγανάκτηση κατοίκων στην Μοναστηρίου για τους αλλοδαπούς: Τι πρέπει να κάνουμε να κυκλοφορούμε με μαχαίρια και ρόπαλα; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) Οι αλλοδαποί προκαλούν προβλήματα...Θεσσαλονίκη: Στα “κάγκελα” οι κάτοικοι στη Μοναστηρίου για τις συμπλοκές και τα επεισόδια (ΦΩΤΟ+VIDEO)

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/814667_sta-oria-oi-katoikoi-sti-thessaloniki-exaitias-ton
    https://www.wepost.gr/%ce%b1%ce%b3%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%ba%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%af%ce%ba%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%af%ce%bf/ (αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και τις φωτογραφιες και τα βιντεο για τις δυσκολες συνθηκες που βιωνουν οι ελαχιστοι εναπομειναντες ελληνες που ζουν και δραστηριοποιουνται ακομα στην συγκεκριμενη περιοχη αφου ολη η περιοχη γκετοποιειται και παραδιδεται σε συμμοριες λαθροεισβολεων,λαθροαλλοδαπων καταστηματαρχων κλπ...)
    https://thesstoday.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9/ (αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και τις φωτογραφιες και τα βιντεο για τις δυσκολες συνθηκες που βιωνουν οι ελαχιστοι εναπομειναντες ελληνες που ζουν και δραστηριοποιουνται ακομα στην συγκεκριμενη περιοχη αφου ολη η περιοχη γκετοποιειται και παραδιδεται σε συμμοριες λαθροεισβολεων,λαθροαλλοδαπων καταστηματαρχων κλπ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive