Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Πάντως για να λέμε και την αλήθεια, βγάζει γέλιο ο τυπος.Το σαρδάμ του Αλέξη Τσίπρα και η διόρθωση Χαρίτση. «Μα τετραετίας δεν είπα;»

Το σαρδάμ του Αλέξη Τσίπρα και η διόρθωση Χαρίτση

Ένα «σαρδάμ» έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη τύπου που δίνει στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα ζητήσει εκλογές πριν το τέλος της τετραετίας, ο κ. Τσίπρας είπε ανάμεσα σε άλλα: «Οι όροι και οι προϋποθέσεις για το πότε θα διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές θα διαμορφωθούν από το πολιτικό σκηνικό και τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να συζητήσουμε τώρα εάν οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της...
δεκαετίας ή όχι».
Στο σημείο αυτό λοιπόν ο Αλέξης Χαρίτσης που συντονίζει τη συνέντευξη τύπου για να διευκρινίσει: «Τετραετίας πρόεδρε». «Μα τετραετίας δεν είπα;» απάντησε ο κ. Τσίπρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive