Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Μάλλον για "ξεκάρφωμα" τόκαναν.Περίεργο δημοσίευμα στην Τουρκία: Συνελήφθη Ελληνας διακινητής μεταναστών – Βίντεο από τη σύλληψη

Ως διακινητής λαθρομεταναστών συνελήφθη Ελληνας, από τις τούρκικες αρχές, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τούρκικου τύπου. Ο Έλληνας – πιθανόν από τη Μυτιλήνη – φέρεται πως έφτασε στις τουρκικές ακτές από τη Λέσβο μέσα στη νύχτα για να παραλάβει και να μεταφέρει στις ελληνικές ακτές 20 Ιρανούς λαθρομετανάστες.... Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lesvosnews.gr που επικαλείται τοπικά μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας ο συλληφθείς είναι ο Ν.Β. ενώ έχει αναρτηθεί και βίντεο από τη σύλληψή του.  Ο συλληφθείς έφτασε στις ακτές με ένα ταχύπλοο σκάφος που είχε 2 μηχανές 300 ίππων το «Μάχον ΝΑ 925» παρέλαβε τους 20 Ιρανούς, αλλά όταν πήγε να φύγει για τις ακτές της Λέσβου η Τουρκική Ακτοφυλακή τους μπλόκαρε, με αποτέλεσμα να συλλάβουν αυτόν και τους 20 λαθρομετανάστες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive