Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Βίντεο-ντοκουμέντο: Πως φτάνουν οι εκατοντάδες λαθρομετανάστες στη Μυτιλήνη

Καρέ-καρέ καταγράφει ο Ιγνάτιος Σίμος  κάτοικος Μυτιλήνης  τα λεπτά που λαθρομετανάστες καταφτάνουν με φουσκωτές λέμβους στην παραλία του νησιού. Η παρούσα κατάσταση επιβεβαιώνει τη χαρακτηριστική φράση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ότι τα σύνορα της χώρας μετατράπηκαν σε «σουρωτήρι» στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ....
Το βίντεο-ντοκουμέντο ανέβασε ο κ. Σίμος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και έχει μέχρι στιγμής περίπου 30.000 views. Να σημειωθεί ότι είναι σε εξέλιξη η μετακίνηση των λαθρομεταναστών από το κέντρο υποδοχής της Μόριας σε δομές φιλοξενίας της Βόρειας Ελλάδας.

2 σχόλια:

  1. Λαθρομεταναστευτικό: Θα τολμήσει ο Μητσοτάκης;

    https://taxalia.blogspot.com/2019/09/blog-post_6.html

    ·→ αν υπαρχει ελλαδα σε μια δεκαετια απο σημερα σφυριξτε μου,η ελλαδα πολυ απλα σε λιγα χρονια δεν θα κατοικειται απο ντοπιους γηγενεις ελληνες

    η καθημερινοτητα που κληρονομουμε πλεον ως χωρα,
    οπως πολυ σωστα επισημανε και ενας φιλος που αρχιζω να φοβαμαι οτι εχει απολυτο δικιο: ''φιλε τελειωσε η Ελλαδα ...μεγαλυτερη καταστροφη απο την μικρα ασια'':

    Κάνοντας βόλτα με τα παιδιά μου στη προκυμαία Μυτιλήνης… Εικόνες μοναδικές…συμπλοκή μέσα στο λεωφορείο της Μόρας!… Παράλληλα πιο πίσω στην πλατεία καβγάς μεταξύ δύο μεταναστών, ο ένας έτρεχε κατά πάνω μας… Τι να έκανα… Τρόμαξα και το βάλαμε πόδια! Ααχ πόσο ασφαλείς είμαστε!!

    https://www.facebook.com/litsa.kafalouka/videos/2522384687783011/?t=21

    και εδω καποια σχολια φιλων με αφορμη μια επιχειρηση σκουπα στο κεντρο της θεσσαλονικης:

    Τα λένε και τα πιστεύουν. Στην στάση ζωγράφου η λίγο πιο μετά την Κολόμβου κάθε βράδυ οι Πακιστανοί (η δεν ξέρω και εγώ από που είναι) ουρλιάζουν, πετάνε πέτρες μεταξυ τους, και παίζουν ξύλο ενώ στην Αριστοτέλους πουλάνε παράνομα τσιγάρα δίπλα από τους αστυνομικούς. Αν μπεις σε αστικό που περνάει Εγνατία το μισό είναι γεμάτο από αυτούς το ίδιο και ο σταθμός τον τρένων νομίζεις ότι ζεις στο Πακιστάν. Βαρέθηκα να βλέπω ποστ του τύπου καθαρίζει η Θεσσαλονίκη. Ας σοβαρευτούμε λίγο.

    Χτες πήρα το αστικό της Σίνδου και νόμισα ημουν στη Καλκούτα. Γεμάτο το λεωφορειο. Εγώ κι ο οδηγός ήμασταν οι μόνοι Έλληνες.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΈΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ.ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ ΠΑΛΙ.
    εγώ λόγω δουλειάς ( κοντά στο ΚΤΕΛ ) χρησιμοποιώ αυτά τα λεωφορεία καθημερινά ακριβώς έτσι είναι, νιώθω εκτός τόπου και χρόνου. Και που να δείτε τι γίνετε στο σταθμό γύρο στης 8 το βράδυ , το 54 δεν τους χωράει και οι αστυνομικοί είναι εκεί παρών 4 μηχανάκια πάντα και απλά παρακολουθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έρευνα για γεννήσεις των αλλοδαπών - Η Ελλάδα πεθαίνει δημογραφικά

    https://www.pronews.gr/koinonia/801170_ereyna-gia-genniseis-ton-allodapon-i-ellada-pethainei-dimografika (αξιζει να διαβαστει ολο,ειχαμε αναφερθει προσφατα οτι δεν ειναι μονο οι αριστεροι προδοτες αλλα και διαφοροι νεοταξιτες και φιλελευθεροι που προτεινουν ως λυση του δημογραφικου μας προβληματος την μεταναστευση,στην ουσια την αντικατασταση των ντοπιων γηγενων ελληνων,τα ιδια και διαφοροι καθηγηταδες που προτεινου εν μερει ως λυση του δημογραφικου μας προβληματος την μεταναστευση και τις γεννησεις αλλοδαπων)

    Ανοχύρωτη και η Θράκη: «Απόβαση» αλλοδαπών στον Ίσαλο & στο Σπαθί της Κομοτηνής...“Χερσαία απόβαση” παρατύπων μεταναστών στον Ίσαλο – Ανοχύρωτη η Θράκη!

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/801028_anohyroti-kai-i-thraki-apovasi-allodapon-ston-isalo-sto
    https://www.komotinipress.gr/xersea-apovasi-paratipon-metanaston-ston-isalo-anoxiroti-i-thraki (· → αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε φωτογραφιες και το βιντεο για την απολυτη καταντια μιας χωρας που εχει στην ουσια καταργησει και τα χερσαια συνορα της)

    ''Μετά τα νησιά μας, ανοχύρωτη είναι και η Θράκη καθώς ομάδες αλλοδαπών εντοπίσθηκαν στον Ίσαλο και στο Σπαθί της Κομοτηνής νωρίς το πρωΐ του Σαββάτου, την ημέρα δηλαδή που συμπτωματικά λίγο πιο πέρα στο Ίδρυμα Παπανικολάου θα ορκιζόταν η νέα δημοτική αρχή της πόλης!Λίγο αργότερα θα συνεδρίαζε το ΚΥΣΕΑ για να υιοθετήσει μία σθεναρή στάση για την αντιμετώπιση του προσφυγικού στη Λέσβο!
    Έντονη κινητικότητα παρουσιάζει από την περασμένη άνοιξη και ο θαλάσσιος χώρος μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης, που χρησιμοποιείται από τα κυκλώματα των διακινητών ως εναλλακτικό πέρασμα που παρακάμπτει δια θαλάσσης τα χερσαία περάσματα μέσω του ποταμού Έβρου.

    Ο αριθμός των αλλοδαπών που διασχίζουν παράνομα την Τουρκία προς την Ελλάδα και την Ευρώπη έχει τριπλασιαστεί τις τελευταίες εβδομάδες, με τον αριθμό των αφίξεων στην Ελλάδα να αυξάνεται στα 278 άτομα από τα 60 την ημέρα.
    Τις πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου σημειώθηκαν 1.570 αφίξεις, σε σύγκριση με τις 479 την ίδια περίοδο πέρυσι, σύμφωνα με την υπηρεσία προσφύγων των Ηνωμένων Εθνών. Από την αρχή του χρόνου ως τις 18 Αυγούστου οι συνολικές αφίξεις διά θαλάσσης έφτασαν τις 21.987, έναντι 17.989 το αντίστοιχο διάστημα του 2018 (αύξηση 22,5%).
    Αφίξεις από την αρχή του έτους (ως τις 18/8)
    Εβρος 7.081 Λέσβος 9.057 Χίος 2.707 Σάμος 4.253 Λέρος 1.945 Κως 3.116 Ρόδος 130 Σύμη 664 Καστελόριζο 86 Σύνολο 29.068

    Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία από τους 22.700 πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες που παραμένουν στα νησιά:
    το 42% είναι υπήκοοι Αφγανιστάν,το 11% από τη Συρία και το 10% από το Κονγκό.Το 22% του πληθυσμού είναι γυναίκες και το 35% παιδιά.Έξι στα δέκα παιδιά είναι κάτω των 12 ετών Το 18% των παιδιών είναι ασυνόδευτα, κυρίως από το Αφγανιστάν...''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive