Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Μας εκφράζει ΑΠΟΛΥΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ φίλε. Ο Γεωργιάδης χαρακτηρίζει «εικόνα εισβολής» τις βάρκες που μεταφέρουν «λαθρομετανάστες» στην Ελλάδα .Να γίνονται απελάσεις ΑΜΕΣΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, υποστήριξε ότι δεν τίθεται θέμα μεγάλων προσφυγικών ροών προς τα ελληνικά νησιά, καθώς «οι πρόσφυγες είναι ελάχιστοι από αυτούς και οι περισσότεροι είναι λαθρομετανάστες». Τόνισε πως «η εικόνα με τις βάρκες που πάνε 100 – 200 ταυτόχρονα, είναι εικόνα εισβολής...
δεν είναι εικόνα μεταναστευτικού ρεύματος», επισημαίνοντας ότι όσοι δεν δικαιούνται το καθεστώς του πρόσφυγα πρέπει εντός ολίγων ημερών να στέλνονται πίσω «με κάθε μέσο και χωρίς δισταγμούς».Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, λίγες ώρες πριν τη νέα σύσκεψη της κυβέρνησης για τη σημαντική αύξηση προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών προς τα ελληνικά νησιά, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων της κυβέρνησης, Άδωνις Γεωργιάδης, υποστήριξε ότι από τους ανθρώπους που ζητούν καταφύγιο στα ελληνικά εδάφη «οι πρόσφυγες είναι ελάχιστοι από αυτούς και οι περισσότεροι είναι λαθρομετανάστες».
Χαρακτήρισε «εικόνα εισβολής» τις βάρκες που μεταφέρουν τους ανθρώπους στα ελληνικά εδάφη και υπογράμμισε πως όσοι δεν δικαιούνται το καθεστώς του πρόσφυγα πρέπει να στέλνονται πίσω «με κάθε μέσο και χωρίς δισταγμούς», προκειμένου «να μην καταστραφεί η Ελλάδα» από τους ανθρώπους που αναζητούν καλύτερες συνθήκες ζωής.
«Όπως εξελίσσεται η μεταναστευτική κρίση, δεν λέω προσφυγική γιατί οι πρόσφυγες είναι ελάχιστοι από αυτούς και οι περισσότεροι είναι λαθρομετανάστες, είναι προφανές ότι για την Ελλάδα αυτό μπορεί να αποτελέσει τεράστιο πρόβλημα σε όλα τα επίπεδα. Γιατί καλό είναι να κυνηγάμε τις επενδύσεις, αλλά αν μια χώρα αποσταθεροποιηθεί από ένα τέτοιο κύμα άντε βρες επενδυτή.
Άρα λοιπόν η κυβέρνηση σωστά για δεύτερη φορά κάνει ειδική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό και η Ευρώπη θα πρέπει να καταλάβει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι μόνη της σε αυτό. Και έρχεται και η ώρα αποφάσεων δύσκολων σε αυτό το θέμα, δεν μπορείς να αφήσεις μια χώρα να καταστραφεί. Πρέπει τα σύνορα μας να προστατευτούν. Τέρμα. Δεν μπορεί η Ελλάδα να καταστραφεί.  Θέλω να παρακαλέσω τους πάντες να καταλάβουν ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι.
Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση το βλέπει πάρα πολύ στενά το θέμα αυτό, δεν είναι κάτι το οποίο όπως νομίζουν ορισμένοι περνάει αβρόχοις ποσίν, ούτε από τον πρωθυπουργό. Η διεθνής κοινότητα πρέπει να καταλάβει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να μείνει μόνη της σε αυτό. Δεν μπορεί ένα νησί όπως πχ η Λέσβος να καταστραφεί.
Θα καταστραφεί η Λέσβος, δεν μπορεί αυτό να συνεχιστεί έτσι. Και ξέρετε, αυτή η εικόνα με τις βάρκες που πάνε 100 – 200 ταυτόχρονα, είναι εικόνα εισβολής, δεν είναι εικόνα μεταναστευτικού ρεύματος. Ασφαλώς πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες απέλασης, άλλωστε αυτό λέγαμε και προεκλογικά. Όσοι δεν δικαιούνται το καθεστώς του πρόσφυγα πρέπει εντός ολίγων ημερών να στέλνονται πίσω. Όχι εντός εβδομάδων, εντός ημερών. Αυτό πρέπει να γίνει με κάθε μέσο και χωρίς δισταγμούς. Η Ελλάδα δεν θα καταστραφεί. Τελεία και παύλα».

3 σχόλια:

  1. ''Γεωργιάδης: Όσοι δεν δικαιούνται το καθεστώς του πρόσφυγα, πρέπει να επιστρέφουν πίσω εντός λίγων ημερών...''

    καλα κρασια απλα θα μειωθει λιγο το ποσοστο οσων θα παιρνουν ασυλο,με λιγα λογια θα συνεχιστει η νομιμοποιηση του εποικισμου της ελλαδας ειτε αφορα ενηλικες ειτε ανηλικους μεσω της παροχης ασυλου μια πολιτικη που θα οδηγησει σε καταστασεις πληρους αφελληνισμου και μετατροπη της ελλαδας σε ενα πολυφυλετικο χωρο και μορφωμα με αποτελεσμα να διαλυθει μεθοδευμενα η εθνικη και κοινωνικη συνοχη της χωρας και που θα οδηγησει στην εξαφανιση του εθνους των ελληνων

    θα επρεπε να ζητησουμε την αναστολη της συνθηκης της γενευης για συγκεκριμενη χρονικη περιοδο οπως εχουμε δικαιωμα να το κανουμε καθως παιζεται πλεον κορωνα γραμματα η εθνικη μας ασφαλεια και κινδυνευει η εθνικη και κοινωνικη συνοχη της πατριδας μας με τραγικες και (σχεδον) μη αναστρεψιμες συνεπειες και επιπτωσεις και εσεις δυστυχως προχωρατε στην ακριβως αντιθετη κατευθυνση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἡ λύσις τοῦ Λαθρομεταναστευτικοῦ εἶναι πανεύκολος. Πρέπει νὰ γἰνουν τρεῖς κινήσεις: Νὰ σταματήσει ἀμέσως ἡ εἰσβολὴ διὰ τῆς παρεμποδήσεως, πρᾶγμα ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΝ, νὰ καταγγελθεῖ ἡ συνθήκη τῆς Γενεύης καὶ τρίτον νὰ παύση ἰσχύουσα ἠ συμφωνία τῆς Λισσαβῶνος μονομερῶς ἐκ μέρυς τῆς Ἑλλάδος ὤστε νὰ ἀφεθεῖ τὸ ἐν Ἑλλὰδι συρρεῦσαν πλῆθος νὰ ὑπάγει εἰς ὅποιαν χώραν τῆς Εὐρώπης ἐπιθυμεῖ. Οὔτως αἱ Εὐρωπαϊκαὶ κυβερνήσεις θὰ συνειδητοποιήσουν τὸ πρόβλημα πρὶν εἶναι ἀργὰ καὶ δι αὐτούς.
      Ὑπάρχει καὶ ἄλλη λύσις μεμονωμένη ἤ ἐν συνεργασία πρὸς τὰς ἤδη ἀναφερθείσας. Ἡ Ἑλλὰς διαθέτει τὸν μεγαλύτερον ἐμπορικὸν στόλον εἰς τὸν κόσμον. Δύναται κάλλιστα νὰ τοὺς ἐπιβιβάζει εἰς πλοῖα καὶ νὰ τοὺς κάμει "παράδοσιν κατ'οἶκον".
      Τίθεται ὅμως τὸ ἐρώτημα:
      Ὑπάρχει ἡ βούλησις ἐκδιώξεως τοῦ πλήθους τῶν λαθρομεταναστῶν ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα ἤ ἐκτελεῖται πιστῶς τὸ σχέδιον Καλλέργη (Kallergi);;

      Διαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=dPxv4Aff3IA

    ΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive