Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Απίστευτο! Εψαχναν για ώρες τη μασέλα γιαγιάς -Τελικά τη φορούσε ο σκύλος! (φωτό)

Οι σκύλοι χαρίζουν στιγμές άφθονου γέλιου και δεν είναι λίγες οι φορές που βίντεο ή φωτογραφίες τετράποδων κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Ποιος θα ξεχάσει τον σκύλο που έκανε τον «πεθαμένο» γιατί βαρέθηκε να κάνει βόλτα ή το γαλλικό μπουλντόγκ που ούρλιαζε επειδή δεν του έδωσαν δημητριακά. Αυτή τη φορά, ένας άλλος σκύλος κατάφερε να γίνει viral και ο λόγος είναι ξεκαρδιστικό.  Φωτογραφίες του σκύλου με τη μασέλα...
Η Αννα Καρολίνα Λίμα επισκέφθηκε μαζί με τη σκυλίτσα της Λούνα, την οποία πήρε από τους δρόμους της Βραζιλίας, την αγαπημένη της γιαγιά. Θέλοντας να κάνει μερικά ψώνια, η Αννα άφησε τον σκύλο της στη γιαγιά της και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε… Η ηλικιωμένη αποφάσισε να πέσει για ύπνο και όπως συνήθιζε έβγαλε τη μασέλα της και την έβαλε κάτω από το μαξιλάρι.
Αφού ξύπνησε, η γιαγιά άρχισε να ψάχνει τη μασέλα της αλλά δεν ήταν πουθενά. Τι και εάν αναζητούσε για ώρες τα δόντια της αυτά δεν ήταν πουθενά! Οταν επέστρεψε η Αννα και η Λούνα πήγε κοντά της, την κοίταξε και κατάλαβε τι είχε συμβεί. Ο σκύλος της φορούσε τη μασέλα της γιαγιάς της. Μάλιστα, δεν ήθελε να την επιστρέψει, καθώς προέβαλε μικρή αντίσταση όταν πήγαν να της την βγάλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive