Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Καραβόμυλος Τώρα. Οι κάτοικοι αντιδρούν στην πιθανότητα εγκατάστασης"προσφύγων" στην περιοχή.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Δυναμικά, ενωτικά και ξεκάθαρα. Όχι υποκριτικά όπως κάποιες δημοτικές παρατάξεις της Λάρισας...


Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Δημήτρης Τσιάρας

1 σχόλιο:

  1. η χωρα οδευει προς διαλυση:
    στοχος-σκοπος η πληρη αντικατασταση των ντοπιων γηγενων ελληνων με λαθρομεταναστες,γι΄αυτον τον λογο διαφοροι παραγοντες οπως η Ε.Ε. κυριως αλλα και αλλοι(π.χ. ΟΗΕ,ΗΠΑ,ΔΝΤ,ΜΚΟ,αραβικος συνδεσμος,διαφορα κρατη,εξωτερικοι και εσωτερικοι φορεις κλπ...)προκειμενου να νομιμοποιησουν την λαθροεισβολη και τον λαθροεποικισμο στην πατριδα μας ωστε να παραμεινουν για παντα σε αυτην ολων των ειδων των λαθροεποικιστων στελνουν συνεχως ανθρωπινο δυναμικο προκειμενου να στελεχωσουν και να εκπαιδευσουν τις υπηρεσιες ασυλου,στελνουν συνεχως ενα σκασμο χρηματα και κονδυλια,στηνουν και δημιουργουν συνεχως νεες δομες σε ολη την επικρατεια της χωρας,γεμιζουν απο ακρη σε ακρη την πατριδα μας με ΜΚΟ που επιβαλλουν την ατζεντα τους στο λαθρομεταναστευτικο κλπ...:

    ΔΟΜ: Προς τη σωστή κατεύθυνση οι εξαγγελίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό

    https://www.capital.gr/politiki/3383027/dom-pros-ti-sosti-kateuthunsi-oi-exaggelies-tis-kubernisis-mitsotaki-sto-prosfugiko (αξιζει να διαβαστει ολο)

    ''Σε εξέλιξη πρόγραμμα για τους αναγνωρισμένους πρόσφυγες...Από τον Αύγουστο είναι σε εξέλιξη το πρόγραμμα ενσωμάτωσης HELIOS, στο πλαίσιο του οποίου οι αναγνωρισμένοι πρόσφυγες παρακολουθούν για έξι μήνες μαθήματα ελληνικής γλώσσας και εργαστήρια συμβουλευτικής για τις διαδικασίες στην Ελλάδα, ενώ υποστηρίζονται να νοικιάσουν το δικό τους σπίτι (το ενοίκιο για τους πρώτους έξι μήνες καταβάλλεται από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης). Ήδη στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι πρώτοι 2.000 πρόσφυγες και ο στόχος είναι να υποστηρίξει όλους τους αναγνωρισμένους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα. Επίσης, ο κ. Ρόκο εξήγησε ότι υπάρχει συζήτηση για τη σύνδεση του προγράμματος αυτού με προγράμματα εύρεσης εργασίας που θα ξεκινήσουν τα υπουργεία Εργασίας και Αγροτικής Ανάπτυξης.
    Η χρηματοδότηση γίνεται από τη DG HOME μέχρι τον Νοέμβριο του 2020 και στη συνέχεια η ευθύνη και η χρηματοδότηση του προγράμματος θα περάσει στο ελληνικό κράτος, με υποστήριξη από ευρωπαϊκούς πόρους. Ο κ. Ρόκο εξήγησε ότι η παρούσα κυβέρνηση ενδιαφέρεται για τη συνέχισή του και εξέφρασε την ευχή "στην επόμενη φάση του το πρόγραμμα να γίνει ένας μόνιμος μηχανισμός που να υποστηρίζει και τους πρόσφυγες και τους ευάλωτους Έλληνες που ζουν στη χώρα".''

    Η Ευρώπη πληρώνει τους λαθρομετανάστες για να μείνουν στην Ελλάδα!

    http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/h-eurwph-plhrwnei-tous-lathrometanastes-gia-na-meinoun-sthn-ellada

    ''Για όσους δεν το ξέρουν, η Ευρωπαϊκή Ένωση πληρώνει για τους λαθρομετανάστες, προκειμένου αυτοί να παραμείνουν στην Ελλάδα και να μη περάσουν στις χώρες της υπόλοιπης Ευρώπης. Μόνο στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, έχουν μισθωθεί περισσότερα από δέκα ξενοδοχεία, τα οποία πληρώνονται κατ’ ευθείαν από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, ο οποίος μισθοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσα στα πλαίσια προγράμματος του ΟΗΕ, το οποίο προβλέπει να λαμβάνουν για την κάλυψη των αναγκών διαβιώσεώς τους οικονομικό βοήθημα με απ΄ ευθείας, όπως γράψαμε παραπάνω, χρηματοδότηση από την Ε.Ε.

    Είναι προφανές, λοιπόν, ότι υπάρχει μυστική συμφωνία μεταξύ τόσο της προηγούμενης κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της σημερινής της Νέας Δημοκρατίας, με τις Βρυξέλλες να κρατηθούν και να παραμείνουν στην Ελλάδα οι ανεξέλεγκτες ροές των λαθρομεταναστών και αυτό ασφαλώς δεν το γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός. ...την Ε.Ε. και η οποία θέλει την Ελλάδα μια χώρα στο περιθώριο της Ευρώπης όπου θα καταλήγουν οι λαθρομετανάστες που είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία ισλαμιστές από την Ασία και την Αφρική.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive