Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΡΑΓΩΔΙΑ. «Ο σκύλος έσκισε τη σίτα και βρήκα το μωρό στο στόμα του»: Τι είπε η μάνα στην κατάθεσή της – Στη Φιλοζωική το ροτβάιλερ

Αποτέλεσμα εικόνας για «Ο σκύλος έσκισε τη σίτα και βρήκα το μωρό στο στόμα του»: Τι είπε η μάνα στην κατάθεσή της – Στη Φιλοζωική το ροτβάιλερ Υποβασταζόμενη και συγκλονισμένη από την τραγωδία κατέθεσε στους αστυνομικούς η 35χρονη μητέρα του δύο μηνών βρέφους που έχασε σήμερα το πρωί τη ζωή του μετά από επίθεση που δέχθηκε από το ροτβάιλερ της οικογένειας στο σαλόνι του σπιτιού στα Γλυκά Νερά.

Υποβασταζόμενη και συγκλονισμένη από την τραγωδία κατέθεσε στους αστυνομικούς η 35χρονη μητέρα του δύο μηνών βρέφους που έχασε σήμερα το πρωί τη ζωή του μετά από επίθεση που δέχθηκε από το ροτβάιλερ της οικογένειας στο σαλόνι του σπιτιού στα Γλυκά Νερά....
Όπως είπε στους αστυνομικούς η 35χρονη μητέρα, που εκείνη την ώρα ήταν μόνη με το μωρό στο σπίτι και σε άλλο δωμάτιο από το κοριτσάκι, το ροτβάιλερ έσκισε τη σίτα της μπαλκονόποστας, μπήκε στο δωμάτιο και άρπαξε στο στόμα του το μωρό. Όλα έγιναν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που η μητέρα δεν πρόλαβε καν να φτάσει στο σαλόνι και να σώσει το μικρό κοριτσάκι, που βρισκόταν στα σαγόνια του ροτβάιλερ. Το μεσημέρι της Πέμπτης, προσωπικό της φιλοζωικής έσπευσε στο διαμέρισμα της οικογένειας και περισυνέλεξε το σκυλί το οποίο βρισκόταν κατά το χρόνο εκείνο στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπου συνήθιζε να είναι απομονωμένο. Το σκυλί θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις της Φιλοζωικής όπου ειδικοί θα προβούν στους απαραίτητους ελέγχους, εποπτεύοντας την συμπεριφορά του, προκειμένου να διαπιστώσουν αν όντως είναι επιθετικό. Το αν θα θανατωθεί ή όχι θα προκύψει μετά από απόφαση του εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive