Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Έρχεται νέο θετικό μέτρο: Κίνητρα για αγορά νέων αυτοκινήτων – Τι θα συμβεί με τις 120 δόσεις

Έρχονται κίνητρα για την αγορά καθαρών αυτοκινήτων είπε ο κ.Βεσυρόπουλος υφυπουργός οικονομικών. Δίνουμε κίνητρα στον πολίτη να αντικαταστήσει το παλιό του αυτοκίνητο, με ένα νέο φιλικό προς το περιβάλλον αυτοκίνητο (ηλεκτρικό), με μειωμένα τέλη... ταξινόμησης και κυκλοφορίας, είπε ο κ.Βεσυρόπουλος.  Το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο αφήνει μηδενικούς ρύπους είπε ο κ.Βεσυρόπουλος και θα έχει περισσότερα κίνητρα αγοράς από τα βενζινοκίνητα και από τα πετρελαιοκίνητα. Τα κίνητρα θα δοθούν από την νέα χρονιά.  Οι αλλαγές αυτές δεν θα γίνουν μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο (σταδιακά). Μάλιστα, οι βενζινοπώλες σύντομα θα κληθούν να εγκαταστήσουν φορτιστές ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τον υφυπουργό οικονομικών θα δοθούν κίνητρα σε βάθος χρόνου.  
Παρακάτω ο υφυπουργός μίλησε για τις 120 δόσεις.  
Να σημειωθεί ότι πάνω από 100.000 πολίτες έχουν ενταχθεί στην ρύθμιση για τις 120 δόσεις. Στις επόμενες εννέα ημέρες οι πολίτες θα πρέπει να υπαχθούν στην ρύθμιση, γιατί η προθεσμία τελειώνει και δεν υπάρχει επίσημα ανακοίνωση για παράταση. Ακόμα 9 ημέρες απομένουν λοιπόν, για όσους θέλουν να ενταχθούν στην ρύθμιση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive