Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ στους απατεώνες «εφευρέτες» του Youtube. ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα απο πολύπριζο; ΜΟΥΦΑ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Εκατομμύρια κόσμος κάθεται με ανοιχτό το στόμα και βλέπει video στο youtube με «δωρεάν» ηλεκτρική ενέργεια... που ανάβει αερόθερμα, γυρίζει μοτέρ κλπ. Δωρεάν μπόλικο ρεύμα που κυκλοφορεί μέσα σε ένα πολύμπριζο ή μέσα στις περιελίξεις ενός μικρού μοτέρ κλπ και που αρκεί ένα τίποτα για να θέσει σε λειτουργία ένα αερόθερμο των 2000w χωρίς να ξοδεύουμε δεκάρα. Τι ωραία που θα 'τανε ε;...Πέρα από το τραγικό γεγονός ότι οι άνθρωποι ξεχνούν όλα όσα έμαθαν στη Φυσική μετά από 12 χρόνια υποχρεωτικών σπουδών... διαπιστώνουμε βασικά ότι έχει χαθεί η λογική και η κριτική ικανότητα ...εάν αυτή υπήρξε ποτέ. 

Δεν σκέφτονται οι άνθρωποι ...ότι εάν υπήρχε μία τέτοια πιθανότητα ...δεν θα υπήρχε ηλεκτρολόγος ή κάποιος τεχνικός κινητήρων που να αγόραζε ρεύμα από τη ΔΕΗ. Με 10 πολύμπριζα και δύο αναπτήρες ...θα έδιναν ρεύμα σε ολόκληρες πολυκατοικίες. 
Αν υπήρχε τέτοια πιθανότητα ...ούτε το MEGA θα χρειαζόταν να κλέβει ρεύμα, ούτε ο Μυτιληναίος θα χρωστούσε 115 εκατομμύρια ευρώ στη ΔΕΗ. 
Ούτε θα άναβαν μαγκάλια στην Ελλάδα του 2015, ούτε θα έκαιγε ο κόσμος τα έπιπλά του στο τζάκι για να ζεσταθεί.
Ούτε οι πλανόδιοι πωλητές Pop-corn κλπ ...θα κουβαλούσαν ηλεκτρογεννήτριες που δουλεύουν με πετρέλαιο.
Αφού καταλάβει κανείς το άτοπο στην υπόθεση ...μοιραία γεννάται το ερώτημα που απαιτεί επίσης λογική απάντηση.
«Και γιατί να κάτσουν τότε να κάνουν τόσο κόπο για να στήσουν το κόλπο με τη δήθεν ελεύθερη ενέργεια και να το βγάλουν στο youtube;»...
Και η απάντηση είναι τόσο απλή... «Για τα λεφτά παιδάκι μου... για τα λεφτά!».
Βλέποντας βίντεο στο youtube πέφτουν διαφημίσεις ...είτε μέσω του youtube, είτε του δημιουργού του βίντεο με την απάτη. Η περιέργεια και το ανεξήγητο ...φέρνουν εκατομμύρια χρήστες στα συγκεκριμένα video ...κι αυτά τα νούμερα ...γίνονται λεφτά για τους απατεώνες «εφευρέτες». Πληρώνονται από το youtube ή από άλλες σελίδες που διαφημίζουν χρήματα αναλόγως τους θεατές των video.
Μάλιστα μπορεί να τύχει πηγαίνοντας στη σελίδα του «εφευρέτη» της δωρεάν ενέργειας ...να κολλήσεις κι έναν «Ιό», δηλαδή ένα κακόβουλο πρόγραμμα που προβάλλει διαφημίσεις ανεξέλεγκτα ή που υποκλέπτει προσωπικά δεδομένα και αριθμούς πιστωτικών καρτών που τυχόν υπάρχουν στο υπολογιστή σου.
Κι αφού γίνει κατανοητός και ο λόγος της δημιουργίας τέτοιων video... γεννάται ακόμα ένα ερώτημα:
«Και τότε πως το κάνουν να φαίνεται αληθινό;»
Εκεί δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση επειδή σοφίζεται ο καθένας τον δικό του τρόπο κρυφής τροφοδοσίας του κυκλώματος με ρεύμα.
Άλλος συνδέει σε κάποιο σημείο του καλωδίου την κρυφή παροχή, άλλος κρύβει πολλές μικρές μπαταρίες ρολογιού σε σημεία που δεν είναι ορατές κλπ αλλά πάντα υπάρχει μία κρυφή κανονική παροχή ρεύματος. 
Αν κάποιος θελήσει να ψάξει πως γίνονται αυτές οι απάτες θα βρει τις απαντήσεις...
Το πρόβλημα είναι όμως ότι οι άνθρωποι λατρεύουν να ζουν στην ψευδαίσθηση και με την ελπίδα...
Με την ελπίδα ότι σύντομα θα σταματήσουν να έρχονται λογαριασμοί της ΔΕΗ και χαράτσια και με την ελπίδα ότι οι κακοί θα πάνε στην κόλαση.
Ένα είναι σίγουρο...
Είναι πιο πιθανό να βγει ένα κουνέλι από το μανίκι σας ...παρά να τροφοδοτήσετε ένα αερόθερμο 2000W με ένα πολύμπριζο συνδεδεμένο στον εαυτό του.
Το σημαντικότερο είναι ότι πρέπει ΠΑΝΤΑ να αναζητούμε την αιτία των γεγονότων, τη λογική εξήγηση και να μην αρκούμαστε σ' αυτό που βλέπουμε ή σ' αυτό που μας λένε.
Το σύστημα μας θέλει εύπιστους, ανυποψίαστους, ανισόρροπους, αιθεροβάμονες, χάφτες, κοιμισμένους, πρόβατα, αδαείς και πάνω από όλα υπάκουους.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive