Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

«iFly»: Ποιους διάσημους έχει μεταφέρει η εταιρεία που διέθετε το μοιραίο ελικόπτερο; (φωτο)

«iFly»: Ποιους διάσημους έχει μεταφέρει η εταιρεία που διέθετε το μοιραίο ελικόπτερο; (φωτο)
Διάσημες μεταφορές έχει στο ενεργητικό της η εταιρεία «iFly», η οποία διέθετε και το ελικόπτερο που κατέπεσε εχθές ανάμεσα από τον Πόρο και τον Γαλατά με 3 νεκρούς τραγικό απολογισμό.  Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Τομ Χάνκς είναι μεταξύ των διάσημων πελατών της εταιρίας «iFly»....
  Η εταιρία ανήκει στον εφοπλιστή Σπύρο Οικονόμου και θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες στον χώρο, κάτι που αποδεικνύεται και από την πληθώρα των VIPs που την έχουν επιλέξει για τις μετακινήσεις τους στην χώρα μας κατά την διάρκεια των διακοπών τους.  Μάλιστα το site της εταιρίας φιλοξενεί μια σειρά από φωτογραφίες διάσημων, από ηθοποιούς και μοντέλα, μέχρι αθλητές και επιχειρηματίες που έχουν πετάξει με ένα από τα πέντε ελικόπτερα της, ενώ οι ιδιοκτήτες της, τονίζουν ότι κύριο μέλημα τους είναι ο εξονυχιστικός έλεγχος του αεροσκάφους, η συνεχής του παρακολούθηση, η επιλογή πεπειραμένων χειριστών και τεχνικών και η αδιάκοπη εκπαίδευσή τους.   Ο σουπερ σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο χρησιμοποίησε ελικόπτερο της συγκεκριμένης εταιρίας κατά την διάρκεια των μετακινήσεων του από και προς το υπερπολυτελές Costa Navarino. Οι διάσημοι ηθοποιοί, Χιου Τζάκμαν και Τομ Χάνκς έκαναν το ίδιο σε διαφορετικούς προορισμούς, όπως και ο εμβληματικός τραγουδοποιός Μπράιν Φέρυ, καθώς και το «αγγελάκι» της Victoria's Secret Λίλυ Άντριτζ, η εκρηκτική Λατίνα τραγουδίστρια Σακίρα, ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον και η λίστα δεν έχει τελειωμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive