Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Έρχεται η Νέμεσις για τα σκάνδαλα των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ – Οι έξι υποθέσεις «φωτιά»

Στη Νέα Δημοκρατία θεωρούν δεδομένο ότι πρέπει να υπάρξει μία εξονυχιστική έρευνα για τα λάθη, τις παραλείψεις, τις εγκληματικές ενέργειες που έγιναν και που κόστισαν στη χώρα όσο τίποτε άλλο στα χρόνια της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ....
  Αν και πηγές από την Πειραιώς τονίζουν πως ο Πρωθυπουργός αυτή την περίοδο έχει άλλες προτεραιότητες που σχετίζονται με την επανεκκίνηση του κράτους, την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα και το μεγάλο στοίχημα της επιτυχούς διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, οι εισηγήσεις που έχουν γίνει συγκλίνουν προς το ότι πρέπει να ανοίξουν όλοι οι ύποπτοι φάκελοι, οι οποίοι περιέχουν υποθέσεις που εμπλέκονται μέλη της προηγούμενης Κυβέρνησης.  Το θέμα άλλωστε έχει συζητηθεί εκτενώς τόσο κατά την προεκλογική περίοδο όσο και μετεκλογικά και η απόφαση που ήδη έχει ληφθεί είναι ότι θα ακολουθηθεί η διαδικασία που θα υποδείξει η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, ενώ θα τηρηθεί απαρέγκλιτα το γράμμα του Νόμου.  Στην Νέα Δημοκρατία, θεωρούν κάτι παραπάνω από αυτονόητο ότι οποιαδήποτε διερεύνηση καταλήγει σε πολιτικό πρόσωπο είναι υποχρεωτικό να αναμειχθεί η Βουλή και ότι το μόνο που δεν θα ήθελε με τίποτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι να διαφανεί ότι η κυβέρνηση παρέχει ασυλία ή προστασία σε όσους έχουν παρανομήσει (ή ενδεχομένως παρανομήσει).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive