Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Και γιατι να ασχοληθεις αν ο μεγαλυτερος παιδεραστης στο πλανητη ειναι αληθεια νεκρος η οχι ; ΒΙΝΤΕΟ

Σιγα να μην με νοιαξει αν τον εφαγαν η τον εκρυψαν σωστα;.. Ενας ακομα της ελιτ που πεθανε ;..Ενας ακομα της Ελιτ που ξεφυγε; ..Και γιατι να με νοιαξει εμενα αν τον σκοτωσαν η αυτοκτονησε σωστα;… Καπως ετσι προχωραει η ζωη ..και τι με νοιαζει εμενα ..!...
 Δεν εχουμε την ικανοτητα να συνδεουμε της τελείες και να κατανοούμε ποσο πολυ ολα αυτα που δεν με νοιαζουν καθοριζουν την ζωη μας ..!
Κανονικα θα επρεπε να ειμαστε σαν ανθρωποι σε πληρη ετοιμοτητα για το αν καποιος εχει το δικαιωμα να μας σκοτωνει η να μας αθωωνει με δολιο τροπο απο εγκληματα …αλλα δεν ειμαστε …!
Δεν μας νοιαζει αν η δικαιοσυνη ειναι για ολους , δεν μας νοιαζει αν καποιοι ειναι πανω απο την δικαιοσυνη , μας νοιαζει αν ο γειτονας μας εφαγε 5 ποντους στο χωραφι ομως , αν κανει φασαρια ο νεαρος στον δευτερο οροφο και αν η μο@νιτσα στον πεμπτο εμπασε νεο καβαλαρη χτες το βραδυ …!
Αν το δεις λοιπον οπως ειναι το κονωνικο φαινομενο θα καταλαβεις οτι δεν ειναι και δυσκολο να κανεις το κοπαδι οτι γουσταρεις , αν το καταλαβεις θα πεις καλα κανουν ρε αυτοι της Ελιτ και μας γ@μανε ..αφου μπορουν , αφου περασαν πανω απο αυτο που εμεις νομιζουμε νομο η δημοκρατια καλα κανουν…. γιατι αυτο μας αξιζει και τιποτα παραπανω..!
Αν ο Επστειν ηταν ο μοναδικος ανθρωπος στον κοσμο που θα εδινε ολη την αληθεια για το παγκοσμιο κατεστημενο και θα μπορουσαμε να δουμε την σαπιλα του πλανητη … απλα δεν μας νοιαζει ..!
Δεν εχουμε τον χρονο ρε φιλε να ασχοληθουμε , εχουμε παρτακια , εχουμε να οργανωσουμε της διακοπες μας , εχουμε το νεο προτζεκτ να παρουμε το μπονους ..με μ@λακιες θα ασχολουμαστε;..
Λες με αυτο τον τροπο να αλλαξεις ποτε το μελλον και οι απογονοι σου να ζησουν σε εναν κοσμο δικαιο και ισο για ολους;..
Μπααα … καπως θα την βολεψουμε .. τι με νοιαζει για τον αλλο…. ε εγω τωρα μιλαω σε αυτους που απο στατιστικη δεν θα την βολεψουν λογω γκαντεμιας το λιγοτερο…λοιπον γκαντεμηδες μαθετε κατι…στον κοσμο του πολιτισμου της χεστρας συνηθως οι ατυχοι ..ειναι τα σκατα !


Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive