Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Πυρκαγιές σε Κέρκυρα, Ασπρόπυργο, Νέα Μανωλάδα και Μεγαλόπολη

Σε εξέλιξη βρίσκονται πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στα Κρητικά Κέρκυρας, στη Νέα Μανωλάδα και στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, ενώ υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Νεόκτιστα Ασπροπύργου Αττικής....

Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 23 και 11 οχήματα.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα
Σύμφωνα με ενημέρωση από την πυροσβεστική στα Κρητικά Κέρκυρας η πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτική περιοχή.
Στον Ασπρόπυργο ξέσπασε πυρκαγιά στην περιοχή Νεόκτιστα σε χαμηλή βλάστηση και στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, επίσης σε χαμηλή βλάστηση.
Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Νέα Μανωλάδα Ηλείας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 22 με 10 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα με 10 πυροσβέστες και 2 Ε/Π.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ίσαρης
Στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας ενισχύονται οι δυνάμεις που επιχειρούν σε 50 πυροσβέστες, 18 οχήματα, 2 Ε/Π και 2 Α/Φ. Συνδράμουν 2 υδροφόρες Περιφέρειας και 1 μηχάνημα έργου. Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις: 37 πυροσβέστες, 18 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος. Σημειώνεται πως η πυρκαγιά ξεκίνησε σε δασική έκταση στην περιοχή ‘Ισαρης.
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ίσαρης στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 35 με 16 οχήματα και 2 Ε/Π.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive