Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Συνελήφθησαν δύο εμπρηστές για τις πυρκαγιές σε Ηλεία & Μεσσηνία – Σε εξέλιξη φωτιά στην Αργολίδα


Συγκεκριμένα ένας 43χρονος συνελήφθη ως υπαίτιος για την πρόκληση τριών πυρκαγιών που είχαν σημειωθεί, η μία στις 18 Αυγούστου σε αγροτικές εκτάσεις στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας, και οι άλλες δύο χθες με διαφορά μίας ώρας στην ίδια περιοχή. Ο συλληφθείς...
θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Αμαλιάδας.  Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από ανακριτικούς υπαλλήλους της πυροσβεστικής Γαργαλιάνων συνελήφθη ένας 47χρονος ως υπαίτιος πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε χθες στην περιοχή Κερασούλα, στη Χριστιανούπολη του δήμου Τριφυλίας, στη Μεσσηνία. Σχηματίστηκε δικογραφία και ενημερώθηκε σχετικά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.  Στο μεταξύ σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή της Νέας Κίου Αργολίδας. Επί τόπου επιχειρούν 5 οχήματα και 10 άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive