Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Εύβοια: Η ομάδα απεγκλωβισμού ζώων ζητάει την βοήθεια των φιλόζωων

ευβοια ζωα
Η ομάδα απεγκλωβισμού ζώων η οποία βρίσκεται στα Ψαχνά ζητά την βοήθεια των φιλόζωων προκειμένου να συγκεντρωθούν διάφορα υλικά που χρειάζονται στην προσπάθεια που καταβάλλουν. Τα υλικά αυτά είναι:...
Νερά μπολ φαγητού, φακούς , γάντια ειδικά, κλουβιά μεταφοράς, αμάξια, φιλοξενίες, φάρμακα για πληγές, λουριά, μάσκες οξυγόνου ζώων.
Αρχίζει να εμφανίζεται η ανάγκη μεταφοράς άγριων ζώων στην ANIMA. Αν υπάρχουν εθελοντές διαθέσιμοι, παρακαλούνται να το δηλώσουν δίνοντας και το τηλέφωνο τους και να παραμένουν σε επιφυλακή. Αν υπάρχουν εθελοντές στην Εύβοια θα μπορούσαν να μεταφέρουν όσα ζώα χρειαστεί μέχρι κάποιο σημείο και από εκεί να τα παραλαμβάνουν εθελοντές από Αθήνα.

Το τηλέφωνο είναι 6955079439.
Να υπενθυμίσουμε ότι στην προσπάθειά τους συνδράμει η κλινική ζώων της Ειρήνης Ταπούτη στη Ν. Λάμψακο. Τηλέφωνο επικοινωνίας:
694 878 2120

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive