Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Αγέλη άγριων λαθρομεταναστών επιτέθηκε σε αστυνομικούς στη Σύμη! ΦΩΤΟ

Ομάδα λαθρομεταναστών προκάλεσε επεισόδια και επιτέθηκε σε αστυνομικούς χθες το μεσημέρι στη Σύμη! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λαθρομετανάστες που έχουν φτάσει στο νησί τις προηγούμενες μέρες από τα τουρκικά παράλια, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες διαβίωσής τους και απαιτώντας να φύγουν από το νησί, προκάλεσαν επεισόδιο. Μια ομάδα από αυτούς, πέταξε φαγητά σε αστυνομικούς...
και να επιτέθηκε σε έναν εξ αυτών, με αποτέλεσμα να προκληθούν έκρυθμες καταστάσεις.
Ευτυχώς, πάντως, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ελέγξουν την κατάσταση και δεν δόθηκε συνέχεια στο επεισόδιο.
Υπολογίζεται ότι αυτές τις μέρες φιλοξενούνται στη Σύμη 200 περίπου λαθρομετανάστες, την εποπτεία των οποίων έχουν 8 αστυνομικοί!
Στο θέμα αυτό είχε αναφερθεί με δηλώσεις του στη “Ροδιακή” επισημαίνοντας το πρόβλημα ο δήμαρχος Σύμης κ. Ελ. Παπακαλοδούκας στις 9 Αυγούστου (λόγω των διαμαρτυριών του ενισχύθηκε το τμήμα Σύμης με 4 αστυνομικούς).
Το “προφητικό” ρεπορτάζ της “Ροδιακής” είχε ως εξής: «Την άμεση ενίσχυση με προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης, ζητάει ο δήμαρχος κ. Λευτέρης Παπακαλοδούκας επισημαίνοντας τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνται στο νησί εν μέσω μάλιστα της τουριστικής περιόδου!
Λίγες ημέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο και η Σύμη, ένα από τα πλέον τουριστικά νησιά της περιοχής μας «αδυνατεί» να υποδεχτεί, όπως πρέπει τους επισκέπτες της, εξαιτίας του μειωμένου αριθμού αστυνομικών που υπηρετούν στο νησί.

Όπως είπε μιλώντας στη «Ροδιακή» ο δήμαρχος κ. Λευτέρης Παπακαλοδούκας, «οι τουρίστες –κυρίως αυτοί που έρχονται από Τουρκία- περιμένουν με τις ώρες να εξυπηρετηθούν από τον έναν αστυνομικό που βρίσκεται στον έλεγχο διαβατηρίων , γεγονός που λειτουργεί αποτρεπτικά για τον ημερήσιο τουρισμό»!
Ήδη, σύμφωνα με τον δήμαρχο, χθες το πρωί βρίσκονταν στην «ουρά» περί τα 300 άτομα που ακόμη και ένα λεπτό (πράγμα αδύνατο) να απαιτούνταν για τον έλεγχό τους, πάλι η αναμονή θα διαρκούσε αρκετές ώρες!
Την ίδια ώρα, αρκετοί αλλοδαποί που έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας «φιλοξενούνται» στο μπαλκόνι του Αστυνομικού Τμήματος του νησιού, ενώ το χειρότερο από όλα, είναι πως μεταξύ των αλλοδαπών αυτών βρίσκονται και Τούρκοι που ήρθαν στη χώρα μας ζητώντας άσυλο διότι διώκονται από το καθεστώς της πατρίδας τους.
Ο δήμαρχος κ. Παπακαλοδούκας τονίζει στη «Ροδιακή» ότι έχει επανειλημμένα τονίσει τα προβλήματα αυτά τόσο προς τη φυσική όσο και προς την πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και έχει ζητήσει, τουλάχιστον για τους θερινούς μήνες, την ενίσχυση με προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος του νησιού προκειμένου να μην δημιουργείται αυτή η κατάσταση.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι έχει αναφερθεί τόσο γραπτώς όσο και προφορικά στα ζητήματα αυτά προς τους αρμοδίους, όμως δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση!
Ερωτηθείς και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Δωδεκανήσου κ. Μανώλης Ανδρουλάκης επιβεβαίωσε τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Έχει απόλυτο δίκιο ο δήμαρχος και ήταν θέμα χρόνου να «σκάσει» το θέμα! Και εμείς κατ’ επανάληψη και έγκαιρα είχαμε ενημερώσει τους υπεύθυνους αλλά «σφύριζαν» αδιάφορα.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στις μεταθέσεις τις τακτικές που έγιναν πρόσφατα, δεν πήγε κανένας στη Σύμη. Έχουν αφήσει τους συναδέλφους μας απροστάτευτους να «κρέμεται» η δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια τους και με τη πρώτη στραβή θα τους «πάρουν» τα κεφάλια! Αυτό είναι ανήθικο σε ανθρώπους που βρίσκονται στην εσχατιά της Ευρώπης και παλεύουν καθημερινά να σταθούνε όρθιοι και έχουν να αντιμετωπίσουν μεταναστευτικό, τουρισμό και τοπικές κοινωνίες κ.α.» κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

4 σχόλια:

  1. δειτε τις φωτογραφιες που επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα την απατη με τους δηθεν προσφυγες,οπως θα δειτε σχεδον ολοι ειναι αφρικανοι και ασιατες,αλλο ενα νησι καταστρεφεται αλλο ενα νησι αφρικανο-ισλαμοποιειται

    • → πως εφτασαν ολοι αυτοι οι αφρικανοι και λοποι στην τουρκια;
    μεσω της turkish airlines που παιζει ρολο κλειδι στην λαθρομεταναστευση
    και τι κανει η ελλαδα;εχει στρωσει κοκκινο χαλι στην turkish airlines αντι να απαγορευτει η προσγείωση των Turkish Airlines σε όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας ή ακομα καλυτερα της Ευρώπης (Toυρκική «απόβαση» στην Ελλάδα: Στο «στόχαστρο» της Turkish Airlines ελληνικοί προορισμοί https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/722713_toyrkiki-apovasi-stin-ellada-sto-stoho-tis-turkish-airlines-ellinikoi )

    Να θυμίσουμε με τις Turkish Airlines(και όχι μόνο),εκτός από τούρκους ''τουρίστες'' φέρνει και λαθρομετανάστες που μας μένουν μετά στην Ελλάδα και κανείς δεν έχει ασχοληθεί με το μείζον αυτό ζήτημα.
    Ας γίνει μια έρευνα και αν επαληθευτεί να απαγορευτεί η προσγείωση των Turkish Airlines(και σε όλες τις αεροπρικές εταιρείες που κάνουν το ίδιο)σε όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας,όπως επίσης και σε εταιρείες φέριμποτ αλλά και στα τα τρένα-λεοφωρεία προερχόμενα από την Τουρκία(και όχι μόνο) που προωθούν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ! ΚΑΤΑ 140% ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ!

    https://ethnikismos.net/2019/08/24/%ce%bc%ce%b7-%cf%84%cf%83%ce%bf-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1-140-%ce%b1%cf%85%ce%be%ce%b7%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b7-%ce%bb%ce%b1%ce%b8%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b5%cf%84/

    ''Νέα ποσοστά – ρεκόρ πιάνει η λαθρομετανάστευση στην χώρα των Κούληδων! Έτσι, μετά την αύξηση κατά 124% τον μήνα Ιούλιο, κατά το πρώτο μισό του Αυγούστου (1-18) η αύξηση φτάνει το 140%, καθώς έχουν μπουκάρει στην χώρα 4.105 «προσφυγάκια», έναντι μόλις 1.727 που είχαν μπουκάρει το αντίστοιχο περυσινό χρονικό διάστημα.Και βέβαια, στα νησιά του Αιγαίου διαδραματίζονται σκηνές 2015 και το «κανόνι» είναι έτοιμο να «σκάσει»!

    Προκειμένου να προλάβει την αναμενόμενη «έκρηξη», η πανικόβλητη κυβέρνηση των Κούληδων ψάχνει εναγωνίως χώρους σ’ ολόκληρη τη χώρα, προκειμένου να μεταφέρει τουλάχιστον μερικές χιλιάδες «προσφυγάκια».Η «γραμμή» είναι να μην βρεθούν αυτοί οι χώροι στην επαρχία –σε πρώτη φάση- γιατί εκεί θα υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις, αλλά εντός Αττικής, οπότε έχει ανατεθεί στο υπουργείο Αμύνης η εξεύρεση χώρων σε ανενεργά στρατόπεδα!Περί «απελάσεων», «κλειστών κέντρων κράτησης» κι άλλα τέτοια παραμυθένια που έλεγαν οι Κούληδες προεκλογικά, ούτε κουβέντα!''

    η αυτοκτονια μιας χωρας σε ζωντανη συνδεση,το δογμα οζαλ σε πληρη εξελιξη,δεν απασχολει πλεον κανεναν ο καθημερινος εποικισμος της χωρας μας,πραγματικα κριμα δεν αξιζε αυτη την καταστοφη η πατριδα μας( • → Καλεντερίδης: Πως έτσι απλά καταστρέφεται μια χώρα – Το «Προσφυγικό – Μεταναστευτικό» υπάρχει κίνδυνος να μετατραπεί σε ζήτημα εθνικής ασφάλειας http://taxalia.blogspot.gr/2017/09/blog-post_661.html )

    τα νησια μας στην κυριολεξια σβηνουν-βουλιαζουν-διαλυονται,δεν τους ενδιαφερει και κανεις δεν ασχολειται στοχος τους ειναι να εξαφανιστουν οι ελληνες,τα νησια του αγαιου εποικιζονται καθημερινα και βουλιαζουν απο λαθρομεταναστες,σηκωνεις πλεον τα χερια ψηλα με την δυναμικη που εχει αποκτησει ο εποικισμος-εισβολη της πατριδας μας

    καταστρεφονται τα νησια μας,απολυτως τιποτα για αποτροπη εισοδου ουτε συλληψεις ουτε τιποτα απλα ελευθερη εισοδος για να εγκατασταθουν ολο και περισσοτεροι λαθρομεταναστες και να τριγυρνουν ελευθερα νομιμοποιωντας τον εποικισμο της πατριδας μας,οπως και στην λεσβο ετσι και στην κω,χιο,σαμο κλπ... εκτος ελεγχου η κατασταση,σε συντομο χρονικο διαστημα θα παψει να αποτελει ελληνικο εδαφος

    δεν απασχολει και δεν ενδιαφερει πλεον κανεναν ο καθημερινος εποικισμος της χωρας μας, πραγματικα κριμα δεν αξιζε αυτη την καταστοφη η πατριδα μας,δωσε συνταξη στον ελληνα στα 40 και ενα σκασμο επιδοματα και ολα ενταξει,προκειται για εναν τελειωμενο και παρακμιακο λαο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δυστυχως επιβεβαιωνομαστε καθημερινα,τα γραφαμε προσφατα οτι οι αφιξεις δεν σταματησαν ποτε και ειναι καθημερινες,καθημερινα μπουκαρουν παρανομα στην πατριδα μας 200-300 λαθρομεταναστες απο τα χερσαια και θαλασσια συνορα μας

    αν δεν λαβουμε ολα εκεινα τα μετρα προκειμενου να σφραγιστουν τα χερσαια και θαλασσια συνορα μας Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ(αν δεν το εχει κανει ηδη)
    αν δεν θελουμε να αυτοκτονησουμε θα πρεπει αμεσα να δημιουργησουμε εναν τεχνητο φραχτη μπροστα απο τα νησια μας με την τοποθετηση πλωτων χοτ σποτ,για την αρχη φτανει ενα καθως το καθενα εχει χωρητικοτητα μεχρι και 30000 ατομων,ειναι η μονη λυση που θα λειτουργησει και αποτρεπτικα καθως οποιος μαζευεται απο την θαλασσα θα γνωριζει οτι δεν θα πατησει ποτε ελληνικο-ευρωπαικο εδαφος αλλα θα στελνεται κατευθειαν σε ενα πλοιο-φυλακη

    σε διαφορετικη περιπτωση αναλογα με τις ορεξεις των τουρκων θα μας στελνουν οποτε θελουν και οσους θελουν ωστε να μας βουλιαξουν και να μας σβησουν οριστικα απο τον χαρτη...τα γραφαμε προσφατα αναφορικα με τα ανυπαρκτα και ανοχυρωτα συνορα μας(χερσαια-θαλασσια)και για ολα τα μετρα που πρεπει να λαβουμε προκειμενου να σφραγισουμε τα χερσαια και θαλασσια συνορα

    θαυμαστε τα εργα αβραμοπουλου με την υποτιθεμενη συνοριοφυλακη που θα προστατευε τα συνορα μας,η Frontex οχι μονο δεν λειτουργει ως μηχανισμος αποτροπης της λαθροεισβολης και προστασιας και φυλαξης των συνορων μας αλλα στην ουσια ως ενας μηχανισμος που βοηθαει και συμβαλει στον λαθροεποικισμο της πατριδας μας

    τα ιδια ακριβως βεβαια ισχυουν και για το λιμενικο μας,
    για αποτροπη και προστασια των συνορων και απελασεις δεν ακουω τιποτα,θαυμαστε λιμενικο που επιχαιρεται κιολας και στην πραγματικοτητα ως οργανα της τουρκιας βοηθουν και συμβαλλουν στον εποικισμο της πατριδας μας,η χωρα δυστυχως εχει προδοθει απο τα ιδια τα σωματα ασφαλειας της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εφόσον δεν υπάρχει αρκετή δύναμη αστυνομικών, ας στείλει η πολιτεία στρατό για την διατήρηση της τάξης και ταυτόχρονα εχει την δικαιολογία στρατικοποίησης των νησιών, αφού η Τουρκία είναι υπεύθυνη για αυτή την κατάσταση. Κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive