Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Σάλος στην Κρήτη: Έρχονται βαριές διώξεις για τους… “μερακλήδες” Κρητικούς που έσπειραν τον τρόμο σε πλατεία γεμάτη κόσμο – Τέλος οι μπαλωθιές! (βίντεο)

Δουλειά πιάνει η αστυνομία στα Χανιά μετά τις μπαλωθιές σε πανηγύρι. Ξεκινά έρευνα για τις σφαίρες που έπεφταν σαν βροχή και θα μπορούσαν να προκαλέσουν τραγωδία. Θα ασκήσουν διώξεις για άσκοπους πυροβολισμούς στους εμπλεκόμενους. Άρχισαν να παίρνουν καταθέσεις...

Οι μπαλωθιές βρίσκονται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας μετά το σοκαριστικό περιστατικό σε πανηγύρι στα Χανιά. Οι σφαίρες έπεφταν σαν βροχή σε αυτό το επικίνδυνο έθιμο σε μια πλατεία γεμάτη κόσμο.
Οι αστυνομικές αρχές -πλέον και επίσημα- διεξάγουν προανάκριση για το συγκεκριμένο περιστατικό που καταγγέλθηκε από το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας και σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα ασκήσουν διώξεις για άσκοπους πυροβολισμούς στους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με όσα αναφέρει το zarpanews.gr.

Με αφορμή το εν λόγω βίντεο, οι αστυνομικές αρχές παίρνουν καταθέσεις για τα όσα συνέβησαν στο συγκεκριμένο πανηγύρι και αναζητούν τους φερόμενους δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive