Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

ΦΡΙΚΗ. Βίντεο – σοκ στην Τουρκία από τη δολοφονία γυναίκας μπροστά στη 10χρονη κόρη της

Φρίκη στην Τουρκία: Δολοφόνησε την πρώην σύζυγο του μπροστά στα μάτια της 10χρονης κόρης τους (σκληρό βίντεο)
Σοκ στην κοινή γνώμη στην Τουρκία – και όχι μόνο – έχει προκαλέσει η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας μιας γυναίκας από τον πρώην σύζυγό της μπροστά στα μάτια της 10χρονης κόρης της. Στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει φαίνεται η άτυχη γυναίκα καλυμμένη στα αίματα να φωνάζει:
«Δεν θέλω να πεθάνω». Η κόρη της, στη συνέχεια, κλαίγοντας παρακαλάει τη μητέρα της να μην φύγει από τη ζωή. «Μαμά, σε παρακαλώ μην πεθάνεις», ακούγεται να λέει.


Η 38χρονη γυναίκα, μαχαιρώθηκε, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο που επικαλείται την Hurriyet, μέσα σε καφετέρια από τον πρώην σύζυγό της. Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή αργότερα, στο νοσοκομείο. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 18 Αυγούστου.
Το θύμα είχε πάρει διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της πριν από τέσσερα χρόνια.
Ο δράστης σκότωσε τη γυναίκα με ένα μαχαίρι που κουβαλούσε συνεχώς μαζί του, σύμφωνα με το NTV.
Σωρεία αξιωματούχων έσπευσαν να καταδικάσουν το γεγονός, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας Αμπντουλχαμίτ Γκουλ, μετά το βίντεο που ήλθε στη δημοσιότητα.
«Περιμένουμε ότι ο δολοφόνος θα τιμωρηθεί με τον πιο αυστηρό τρόπο», είπε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του Ερντογάν Ιμπραήμ Καλίν.
Σύμφωνα με την κυβέρνηση, ομάδα ψυχολόγων παρακολουθεί το 10χρονο κορίτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive