Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

«Τσίμπησαν» την μαφία των… συνδρομητικών καναλιών!


Πρόκειται για 35χρονο που είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του στην Ιταλία ένα προηγμένο σύστημα υποκλοπής συνδρομητικών δικτύων, τα οποία πωλούσε εκ νέου, μέσω παράνομων συνδρομών, σε χιλιάδες «πελάτες» σε ολόκληρη την Ιταλία...
Στηντην οικία του υπόπτου, ενός 35χρονου από το Παλέρμο στη Σικελία, οι αστυνομικοί βρήκαν την πηγή της πειρατικής τηλεοπτικής πλατφόρμας ZSat, που αποτελείτο από 57 αποκωδικοποιητές τηλεοπτικών δικτύων του Sky Italia, του ομίλου που δημιούργησε το 2003 ο Βρετανός επιχειρηματίας Ρούπερτ Μέρντοχ.  Οι ερευνητές κατάσχεσαν επίσης το ποσό των 186.900 ευρώ, μετρητά, ένα επαγγελματικό μηχάνημα καταμέτρησης χαρτονομισμάτων όπως και δύο ηλεκτρονικά πορτοφόλια, που περιείχαν κρυπτονομίσματα.  Η εισαγγελία του Παλέρμο ξεκίνησε έρευνα για παραβίαση του νόμου δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σε βάρος του υπόπτου, του οποίου οι πελάτες στη χώρα υπολογίζονται σε 11.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive