Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Χρυσοχοϊδη σε γράφουν κανονικά τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ -Συριζαίϊκα- παιδιά. Επίθεση Ρουβίκωνα στον ΣΕΒ (ΦΩΤ0)

ΣΕΒ
Μέλη της ομάδας Ρουβίκωνας πέταξαν μπογιές στο κτίριο του ΣΕΒ στο Σύνταγμα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τρία άτομα είχαν τοποθετήσει χρώμα μέσα σε έναν πυροσβεστήρα και πέταξαν μπογιές στο κτήριο....
πριν τραπούν σε φυγή και εξαφανιστούν.  Νωρίτερα τα μέλη του Ρουβίκωνα ήταν στην Ακρόπολη και μοίραζαν φεϊγ βολάν.  Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία προσαγωγή ή σύλληψη για το περιστατικό
Ioanna MexriEkei
vor 2 Stunden
Πριν μια ώρα μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν παρέμβαση με μοίρασμα κειμένων (σε τρείς γλώσσες) σε εκατοντάδες τουρίστες στο μουσείο της Ακρόπολης και στην οδό Αρεοπαγίτου. Ταυτόχρονα άλλα μέλη της ομάδας έκαναν παρέμβαση με μπογιές στο κτίριο του ΣΕΒ. Θα ακολουθήσουν κείμενα.
Bild könnte enthalten: im Freien
Bild könnte enthalten: im Freien

1 σχόλιο:

  1. Ε,...δεν γραφουν τον Χρυσοχοιδη επειδή ριξανε 2 ευρω μπογια στην προσοψη... !Αν τα παρει ο Χρυσο θα εξαφανιστουν από τον χαρτη σε 24 ωρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive