Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Στη φυλακή ο ψυκτικός για τη δολοφονία στην Καλαμαριά – Τι λέει ο Ν. Διαλυνάς (VIDEO)

Νίκος Διαλυνάς Προφυλακιστέος κρίθηκε πριν λίγο με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 31χρονος ψυκτικός, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε 63χρονη στην Καλαμαριά, μέσα στο σπίτι της όπου πήγε για να συντηρήσει ένα κλιματιστικό.  Ρεπορτάζ: Κική Τσάνη...
  Η δολοφονία έγινε την περασμένη Τετάρτη, 12 Ιουνίου, όταν ο 31χρονος υπό άγνωστες συνθήκες φέρεται να λογομάχησε με την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια να τη σκότωσε χτυπώντας την με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι.     Ο δικηγόρος του 31χρονου ψυκτικού, Νίκος Διαλυνάς, είπε πως πρόκειται για μια υπόθεση, που θα ερευνηθεί με διάφορες διαδικασίες, διότι όπως έγινε αγγίζει τα όρια του παράλογου, δηλαδή να πάει κάποιος να συντηρήσει ένα κλιματιστικό και να φτάσουμε σε αυτό το τραγικό συμβάν.  Δείτε το βίντεο με τις αναλυτικές δηλώσεις του κ. Διαλυνά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive