Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Η ξανθιά εισβολέας του τελικού απάντησε - Έφτιαξε twitter μετά τον αποκλεισμό στο instagram (βίντεο)

Η ξανθιά εισβολέας του τελικού απάντησε - Έφτιαξε twitter μετά τον αποκλεισμό στο instagram (βίντεο)
Η Κίνσεϊ Βολάνσκι έγινε παγκοσμίως διάσημη το βράδυ του Σαββάτου, μετά την εισβολή της στον… τελικό του Champions League, γεγονός το οποίο εκτίναξε τον αριθμό των follower της στο Instagram (από τις 335.000 στα 2,5 εκατομμύρια). 
Αποτέλεσμα εικόνας για Κίνσεϊ Βολάνσκι
Το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε στη συνέχεια να την “μπλοκάρει”...
προφανώς λόγω της διαφήμισης που προσπάθησε να κάνει μέσα από την εισβολή της στο Τότεναμ – Λίβερπουλ.  Αυτό όμως δεν “λύγισε” την Βολάνσκι. Η Ρωσίδα “επέστρεψε” στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά το Twitter.  Η 22χρονη άνοιξε προσωπικό λογαριασμό στο twitter και έκανε μάλιστα και τα πρώτα της “τιτιβίσματα” από την Ίμπιζα, σχολιάζοντας την… εκτόξευση της στα social media.
When you grow to 2.5m followers over night and then your account gets hacked...... just run it off kins. This is an emotional roller coaster 😂
1,209 people are talking about this


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive