Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

ΚΑΛΗ επιτυχία στα παιδιά μας. H κλήρωση για Τσανικίδη – Τσαγκράκο – Κουτσογεωργοπούλου στο Μινσκ!

tsanikidis18
Πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου η κλήρωση των κατηγοριών σωματικού βάρους του αθλήματος της πυγμαχίας, τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες. Οι Έλληνες πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους σήμερα Σάββατο....
Ο Αλέξανδρος Τσανικίδης στην κατηγορία των 64κ. θα αντιμετωπίσει στις 18:45 τον Βούλγαρο Vensan Kirkorov.  Στην κατηγορία των 75κ. ο Παύλος Τσαγκράκος πέρασε χωρίς αγώνα (bye) στον πρώτο γύρο και στην επόμενη φάση, το Σάββατο στις 15.30, αντιμετωπίζει τον Σουηδό Adam Chartoi.  Η μοναδική αθλήτρια της ελληνικής ομάδας πυγμαχίας και φοιτήτρια Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου (51κ.) ευνοήθηκε από την τύχη, πέρασε άνευ αγώνα (bye) τον πρώτο γύρο και στη φάση των "οκτώ" θα αντιμετωπίσει στις 26 Ιουνίου τη Βουλγάρα Gabriela Dimitrova με στόχο τη νίκη και την είσοδό της στα μετάλλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive