Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Λαθρομετανάστες με "ειδικές" ανάγκες. Πιπεριές γεμιστές με …χασίς και άλλα ..καλούδια εντοπίστηκαν στην Αμυγδαλέζα. ΦΩΤΟ


Tο γεγονός έγινε αντιληπτό από ειδική ομάδα και άμεσα συνελήφθησαν οι εμπλεκόμενοι.  Ναρκωτικά με κάθε τρόπο και μέσο επιχειρούν να περάσουν οι κρατούμενοι και οι συγγενείς τους στο προαναχωρησιακό κέντρο κράτησης παράνομων αλλοδαπών της Αμυγδαλέζας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η προσπάθεια ατόμων να περάσουν πιπεριές γεμιστές με χασίσι!!...
Μάλιστα σε ανάρτησή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κύριος Θωμάς Μπόζιαρης, Πρόεδρος Συνοριακών Υπαλλήλων Αττικής, που έδωσε και φωτογραφίες από το περιστατικό με τις…πιπεριές στην δημοσιότητα σημειώνει για το πως «η επιτυχία αυτή – η οποία έρχεται να προστεθεί στις τόσες καθημερινές επιτυχίες της Ειδικής Ομάδας – αντικατοπτρίζει και αντανακλά τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά από όλους τους συναδέλφους στο ΠΡΟΚΕΚΑ Αμυγδαλέζας».  Δεν παραλείπει τέλος να επισημάνει πως  οι τελευταίες προσλήψεις συνοριακών είχαν γίνει το 2002 και υπήρξε μια μικρή ενίσχυση με αστυφύλακες το 2014.

1 σχόλιο:

  1. Αυτοι γεμιζουν τις πιπεριες με χασις,εμεις με ρυζι.Διαφορα συνταγης.Γιατι δεν πανε στην κυρα Θεανω να τους δειξει και αλλες συνταγες μιας και αυτη ειναι εξπερ στα γεμιστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive