Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Πριγκιπικός γάμος στη Σερβία – Ποιοι Έλληνες ήταν εκεί. ΦΩΤΟ

Ο πρίγκιπας Ντούσαν της Σερβίας και η Βάλερι ντε Μούτζιο, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Όπλενατς, όπου βρίσκεται η βασιλική εκκλησία της Σερβίας και οι τάφοι της βασιλικής οικογένειας. Ο γάμος τελέστηκε από τον...
επίσκοπο Ιωάννη της Σουμαδίας και τον επίσκοπο Ειρηναίο της Ανατολικής Επισκοπής της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αμερική. Κουμπάροι στο γάμο του ζευγαριού ήταν ο καλύτερος φίλος του γαμπρού, Αλεξάντερ Σενάουι και ο ελληνικής καταγωγής International Fashion Photographer, Τέρι Τσιόλις, με τον οποίο η νύφη συνδέεται με στενούς δεσμούς φιλίας για περισσότερα από 20 χρόνια.
GAMOS_PRIGIPES
Ο πρίγκιπας Ντουσάν της Δυναστείας των Καρατζόρτζεβιτς, είναι εγγονός του πρίγκιπα Παύλου της Σερβίας και της πριγκίπισσας Όλγας της Ελλάδας και της Δανίας, και γιος του πρίγκιπα Αλέξανδρου της Σερβίας και της πριγκίπισσας Μπάρμπαρα του Λιχτενστάιν. Τον γάμο του με την Βάλερι ντε Μούτζιο, παρακολούθησαν πολλά μέλη και φίλοι της βασιλικής οικογένειας από τη Σερβία και το εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, παρόντες στο γάμο ήταν η μητέρα του γαμπρού, πριγκίπισσα Μπάρμπαρα του Λιχτενστάιν, ο πρίγκιπας Αλέξανδρος και η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, ο πρίγκιπας Φίλιππος και η πριγκίπισσα Ντάνιτσα της Σερβίας, ο πρίγκιπας Μιχαήλ της Γιουγκοσλαβίας, ο αδελφός της πριγκίπισσας Μπάρμπαρα, πρίγκιπας Γιουτζίν του Λιχτενστάιν με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους Μαρί, Άννα και Γιοχάνες, η Έλεν φον Χάμπσμπουργκ, ο κόμης Ignaz Veit zu Toerring-Jettenbach με τη σύζυγό του Ρομπίνια, ο πρίγκιπας Τάσιλο Φέρντιναντ Μέτερνιτς-Σάντορ, οι πρίγκιπες Αλεξάντερ και Ρούντολφ του Λιχτενστάιν και η κοντέσα Ελίζαμπεθ Κάιντλ-Σόνμπορν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive