Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ. Τσίπρας. Εκανε το ΠΡΩΤΟ βήμα, ψευτοαπειλές & κινδυνολογία. Τσίπρας μετά το ΚΥΣΕΑ: Ολοι οι Ελληνες είναι ασφαλείς – Θα υποστεί κυρώσεις η Τουρκία αν έκανε γεωτρήσεις. BINTEO


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, φωτιά και υπαίθριες Î´ÏÎ±ÏƒÏ„Î·ÏÎ¹ÏŒÏ„Î·Ï„ÎµÏ‚Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ τόνισε ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς και ότι αν η Τουρκία έχει προχωρήσει σε γεωτρήσεις θα υποστεί κυρώσεις.  
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Αναλυτικά είπε:...
«Συγκάλεσα του ΚΥΣΕΑ για να εξετάσουμε ενδελεχώς τις εξελίξεις αναφορικά με την τουρκική προκλητικότητα εντός της Κύπρου. Όλοι οι Έλληνες είναι απόλυτα ασφαλείς. Η παραβίαση του διεθνούς δικαίου δεν είναι ένδειξη ισχύος, αλλά αδυναμίας. Διαμορφώσαμε συμμαχίες τόσο ισχυρές όσο ποτέ άλλοτε. Εξετάσαμε από κοινού τις τελευταίες εξελίξεις και συνομίλησα με τον κ. Αναστασιάδη.  Οι Έλληνες δεν πρέπει να δέχονται την κινδυνολογία των τελευταίων ημερών. Μιλήσαμε με τον κ. Αναστασιάδη για να συντονίσουμε τα βήματα μας μέσα στην ΕΕ. Και θα κινηθούμε το επόμενο διάστημα για να προετοιμάσουμε το έδαφος ώστε η Σύνοδος Κορυφής να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις, ακόμα και την υιοθέτηση κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας, εάν επιβεβαιωθεί ότι έγινε γεώτρηση εντός της Κυπριακής ΑΟΖ. Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι όποιος παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και της Κύπρου, να γνωρίζει ότι θα έχει συνέπειες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive