Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Λιμάνι Πειραιά: Βρέθηκε κοντέινερ γεμάτο λαθρεπιβάτες μέσα σε πλοίο

Στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι του Πειραιά εντοπίστηκαν κρυμμένοι μέσα σε κοντέινερ από το πλήρωμα πλοίου «STADT DRESDEN» εννέα λαθρεπιβάτες. Πιθανολογείται ότι είναι λαθρομετανάστες. Το πλοίο με σημαία Πορτογαλίας που ήταν στο λιμάνι Πειραιά με τους λαθρεπιβάτες...
είχε αποπλεύσει από το Μαρόκο.  Εκτιμάται ότι οι λαθρομετανάστες βρήκαν τρόπο να κρυφτούν στο κοντέινερ του πλοίου από λιμάνι του Μαρόκου με στόχο να φτάσουν σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα. Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το Μαρόκο με ενδιάμεσο σταθμό τον Πειραιά.  Για την υπόθεση ενημερώθηκε το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι λαθρομετανάστες δεν ζήτησαν πολιτικό άσυλο και εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχίσουν το ταξίδι τους με το πλοίο για άλλη χώρα. Αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται σε καμπίνες του πλοίου που μεταφέρει περίπου 800 κοντέινερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive