Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Εκτός απ τους αναρχοαλήτες που καταστρέφουν τα πάντα υπάρχουν και οι κανονικοί Φοιτητές στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης που μαζεύουν μόνοι τους τα σκουπίδια (Βίντεο)

Οι φοιτητές στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης πήραν την κατάσταση στα χέρια τους καθώς η κατάσταση με τα σκουπίδια και την καθαριότητα στους χώρους διδασκαλίας είναι τραγική, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των φοιτητών και καθηγητών....
Η εξεταστική είναι σε εξέλιξη και τα σκουπίδια βρίσκονται σε όλους τους χώρους, ενώ οι τουαλέτες έχουν να καθαριστούν από την 1η Ιουνίου. “Δεν έχουμε καθαρίστριες ούτε ανθρώπους να μαζέψουν τα σκουπίδια. Δημιουργήσαμε μια προσωρινή δράση και να μαζέψουμε μόνοι μας τα σκουπίδια για να μπορούμε να πάρουμε μια ανάσα” δήλωσε ο εκπρόσωπος των φοιτητών, Νίκος Βολτσίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive