Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Ευρωεκλογές στην Κύπρο: Δύο έδρες σε ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, από μία ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ, σύμφωνα με τα exit polls

Ευρωεκλογές στην Κύπρο: Δύο έδρες σε ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, από μία ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ, σύμφωνα με τα exit polls
Σύμφωνα με τα exit polls που ανακοινώθηκαν στη Κύπρο η κατανομή των εδρών παραμένει η ίδια μεταξύ των κομμάτων, αλλά παρατηρούνται διαφοροποιήσεις ως προς την διαφορά του πρώτου κόμματος από το δεύτερο.   Σύμφωνα με τα exit polls όλων των καναλιών...
ο ΔΗΣΥ κερδίζει δύο έδρες, επίσης δυο έδρες το ΑΚΕΛ, και από μία έδρα το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ.   Η σμίκρυνση της διαφοράς μεταξύ ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ οφείλεται τόσο στη φθορά της κυβέρνησης Αναστασιάδη, η οποία χρεώνεται στο κυβερνών κόμμα ΔΗΣΥ, αλλά και στην αύξηση των Τουρκοκυπρίων που ψήφισαν σε αυτές τις εκλογές, για να στηρίξουν τον Τουρκοκύπριο καθηγητή Νιαζί Κιζίλγκιουρεκ, ο οποίος συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο κ. Κιζίλγκιουρεκ κατατάσσεται πρώτος σε ψήφους αφήνοντας πίσω τον πρώην υπουργό και νυν ευρωβουλευτή Νεοκλή Συλικιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive