Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Είναι το «μακρύ χέρι» του Ερντογάν στην Ελλάδα?… Αυτοί είναι οι Τούρκοι υποψήφιοι στην Θράκη – Τι λέει η Τουρκική τηλεόραση…

Αυτοί είναι οι «Τουρκόψυχοι» πολιτικοί της Θράκης, που αποτελούν το «μακρύ χέρι» του «σουλτάνου» Ερντογάν στην Ελλάδα, με τις ευλογίες του διαβόητου τουρκικού προξενείου, που καμία ελληνική κυβέρνηση δεν τολμά να αγγίξει!.. Ρεπορτάζ με υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους από τη μουσουλμανική μειονότητα στη Δυτική Θράκη πραγματοποίησε η κρατική τηλεόραση της Τουρκίας TRT (Τε-Ρε-Τε), αναφέρει το «Έθνος». Σκοπός του ρεπορτάζ, να ακουστεί η άποψη και οι στόχοι των υποψηφίων της μειονότητας, οι οποίοι αναφέρονται ως «Τούρκοι» πολιτικοί.  Όπως αναφέρει η ανταποκρίτρια του OPEN TV στην Τουρκία Μαρία Ζαχαράκη, οι υποψήφιοι – σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση της Τουρκίας- έχουν ως στόχο να προασπίσουν τα δικαιώματα της «τουρκικής» μειονότητας σε κάθε επίπεδο και για το λόγο αυτό ζητούν την ψήφο των ομογενών τους για απευθείας εκλογή από τον πρώτο γύρο.  Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη, Αχμέτ Ιμπράμ, τονίζει ότι «σε αυτές τις εκλογές η μειονότητα μας είναι σημαντικό να εκλέξει τους αντιπροσώπους της στην περιφέρεια από τον πρώτο γύρο. «Ως περιφέρεια προσπαθήσαμε να είμαστε πάντα δίπλα στους ανθρώπους της μειονότητας, υπογράφοντας σημαντικά έργα υποδομής και στήριξης των αγροτών μας», σημειώνει.     Αντίστοιχα ο υποψήφιος για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Ταρκάν Μουρτεζά εξήρε την παρουσία των «Τούρκων» υποψηφίων στην περιφέρεια, προκειμένου να επωφεληθούν από τα ευρωπαϊκά κονδύλια.  «Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι η κοινότητά μας σε οικονομικό επίπεδο βιώνει μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να υπάρχουν Τούρκοι υποψήφιοι στην περιφέρεια, προκειμένου να επωφεληθούμε από τα ευρωπαϊκά κονδύλια», δήλωσε.  Το ίδιο και ο περιφερειακός υποψήφιος σύμβουλος, Ιλχάν Μεχμέτ. «Ως Μουσουλμανική Τουρκική Μειονότητα θέλουμε να επαναλάβουμε την επιτυχία των προηγούμενων εκλογών και για αυτό στο λαό μας πέφτει ένα σημαντικό καθήκον αυτή τη φορά».  Δηλώσεις έκανε και ο γενικός πρόξενος στην Κομοτηνή, Μουράτ Ομέρογλου, προτρέποντας τους ψηφοφόρους της μειονότητας να πάνε όλοι να ψηφίσουν την πρώτη Κυριακή. «Ένα πράγμα μόνο θα πω: οι ομογενείς μας ασφαλώς πρέπει να πάνε να ψηφίσουν για να εκλέξουν τους υποψηφίους της αυτοδιοίκησης, που πιστεύουν ότι μπορούν να λύσουν τα προβλήματά τους, που τους εμπιστεύονται ότι θα τους εκπροσωπήσουν, και που δεν θα έχουν προβλήματα στην επικοινωνία μαζί τους».

2 σχόλια:

  1. δειτε και εδω καταντια:

    Τουρκική πρόκληση μέσα στην Θεσσαλονίκη: Χαρές και πανηγύρια στο σπίτι του Κεμάλ για την Γενοκτονία των Ποντίων!

    http://www.crete-news.gr/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CE%B3%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CE%BB-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1

    ''Η παρακάτω είδηση είναι αφιερωμένη σε όλους τους ουραγούς της «ελληνοτουρκικής φιλίας» που φωλιάζουν σε όλα τα κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής, αλλά κυρίως στους προσκυνημένους της ΝΔ και του Σύριζα.Είχαμε προχθές, λοιπόν, την μαύρη ημέρα που συμβολίζει - σηματοδοτεί την προ εκατό χρόνων έναρξη της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Την ίδια ώρα, λοιπόν, που οι Έλληνες θρηνούσαν τις 353.000 ψυχές που χάθηκαν από την τουρκική βαρβαρότητα και οι πολιτικάντηδες έβγαζαν υποκριτικές δηλώσεις, στην Θεσσαλονίκη χθες υπήρχανε κάποιοι που πανηγυρίζανε.Συγκεκριμένα, χθες σε εκδήλωση που έγινε στην κατοικία του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη, οι τούρκοι έστησαν χορούς και πανηγύρια.

    Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του προξενείου, «σε κλίμα ενθουσιασμού εορτάστηκε η «100η επέτειος της εθνικής μας μάχης και ο εορτασμός του Ατατούρκ, της Νεολαίας και της Αθλητικής ημέρας» με τον τούρκο πρόξενο στη Θεσσαλονίκη Ορχάν Γιαλμάν Οκάν να εκφωνεί τον πανηγυρικό της ημέρας».Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν μουσικά συγκροτήματα και ομάδες παραδοσιακών χορών και οι τούρκοι επιδόθηκαν σε επί ώρες χορό και πανηγύρια μέσα στην προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη, γιορτάζοντας την Γενοκτονία των Ποντίων!Το πραγματικό ερώτημα, βέβαια, δεν είναι το γιατί οι τούρκοι γιόρτασαν με χορούς και πανηγύρια μία τέτοια μαύρη επέτειο, αλλά γιατί επετράπη από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και το ελλαδικό κράτος το να στηθεί μία τέτοια κακόγουστη τούρκικη φιέστα σε μία τέτοια μέρα.
    Τις προάλλες, όταν ο Μπουτάρης αναγορεύτηκε και επισήμως σε μέλος του ΔΣ του ιδρύματος Soros ο πρόεδρος του ΔΣ, Στέλιος Ζαββός, κουμπάρος του Soros και αδερφός του συμβούλου του Μητσοτάκη, Γιώργου Ζαββού, τόνισε ότι ο Μπουτάρης «συνετέλεσε ώστε η Θεσσαλονίκη να κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα προς την πολυπολιτισμική της κληρονομιά».''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΧΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΜΩΑΜΑΘΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ DNA ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης: Η γενετική σχέση Χριστιανών και Μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης*
    http://clioturbata.com/uncategorized/pomakoi/
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ EΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΚΡΙΒΑ,ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΠΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ.....ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΦΑΧΤΗΚΕ.

    ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ!!!!!.
    ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive