Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα για τον δήμο Αθηναίων

Νάσος Ηλιόπουλος και Κώστας Μπακογιάννης
Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος της Ν.Δ. συγκεντρώνει το 43% των ψήφων, ενώ ακολουθεί ο Νάσος Ηλιόπουλος με ποσοστό 16,9%. Στην τρίτη θέση έπεται ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος αποσπά το 13,8% των εκλογικών προτιμήσεων....
Στην τέταρτη θέση, τέλος, αναδεικνύεται ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος συγκεντρώνει το 9,9%. Υπενθυμίζεται ότι στον β' γυρο των δημοτικών εκλογών θα αναμετρηθούν οι υποψήφιοι, με τα δύο υψηλότερα ποσοστά.Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος της Ν.Δ. συγκεντρώνει το 43% των ψήφων, ενώ ακολουθεί ο Νάσος Ηλιόπουλος με ποσοστό 16,9%. Στην τρίτη θέση έπεται ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος αποσπά το 13,8% των εκλογικών προτιμήσεων. Στην τέταρτη θέση, τέλος, αναδεικνύεται ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος συγκεντρώνει το 9,9%. Υπενθυμίζεται ότι στον β' γυρο των δημοτικών εκλογών θα αναμετρηθούν οι υποψήφιοι, με τα δύο υψηλότερα ποσοστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive