Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Τρομακτική αναφορά στον «φονικό» καπετάνιο του ΕΑΜ από τον πρωθυπουργό στην Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)


«Ανατριχιαστικά επίκαιρο» χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας από την Λαμία τον Αρη Βελουχιώτη, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα. Γιατί ο πρωθυπουργός επέλεξε τον Άρη Βελουχιώτη; Βρισκόμαστε σε κλίμα εμφυλίου;    Τι χρησιμότητα έχει ένα απόσπασμα από ομιλία του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ Αρη Βελουχιώτη, εν έτει 2019;...
  Ο πρωθυπουργός, από την ίδια πλατεία όπου πριν από 75 χρόνια είχε εκφωνήσει ομιλία ο Βελουχιώτης, είπε ότι πρόκειται για την «πιο συναρπαστική πολιτική ομιλία»!  Που απευθύνεται ο Αλέξης Τσίπρας με αυτή την αναφορά του και ποιούς στοχοποιεί;  Παρά το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε σφοδρή κριτική από χρήστες κοινωνικών δικτύων μετά την αποκάλυψη για τις σκαφάτες διακοπές του στην πολυτελή θαλαμηγό του εφοπλιστή Παναγόπουλου, επέλεξε συνειδητά προφανώς να αναφερθεί στην ομιλία Βελουχιώτη πριν από 75 χρόνια, κάνοντας μάλιστα σύγκριση με το σήμερα.  Άκρως επικίνδυνες δηλώσεις, οι οποίες παραπέμπουν σε διχασμό και ενδεχόμενα αφορούν όσους δεν συμφωνούν με την διεθνιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Τι πρέπει να γίνει με αυτούς; Ό,τι έκανε ο Βελουχιώτης στους αντιπάλους του;  Σύμφωνα με το απόσπασμα που διάβασε ο πρωθυπουργός, ο Αρης Βελουχιώτης έλεγε: «Χρόνια και χρόνια απάτης και ρεμούλας μας κράτησαν μακριά από την ευτυχία και τον πολιτισμό και μας ρίξανε μέσα στην εξαθλίωση, την πείνα, την κακομοιριά και τη δυστυχία. Έτσι η Ελλάδα που υπήρξε κάποτε η πηγή των φώτων και του πολιτισμού, κατάντησε να βρίσκεται στο πιο χαμηλό επίπεδο οικονομικής, κοινωνικής και εκπολιτιστικής ανάπτυξης, όχι μόνο έναντι των λαών της Ευρώπης, αλλά και των Βαλκανίων».  Όπως είπε ο πρωθυπουργός είναι λόγια πιο επίκαιρα από ποτέ, ωστόσο στο σημείο που έφτασε η χώρα, συνέβαλε σημαντικά ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνοντας το χειρότερο Μνημόνιο από εκείνα των Γ.Παπανδρέου και Λ.Παπαδήμου, με την υπερφορολόγηση (29 νέοι φόροι) να έχει φτάσει στα ύψη, τις κατασχέσεις πρώτης κατοικίας να δίνουν και να παίρνουν ενώ η δημόσια περιουσία της χώρας πέρασε στα χέρια του Υπερταμείου των δανειστών για 99 χρόνια.  Συν το γεγονός πως η χώρα ταπεινώνεται εθνικά με την Συμφωνία των Πρεσπών και όσα έπονται στο Αιγαίο.  Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. Άρχισε να ανηφορίζει, με Άρη και χαβιάρη.
    Ουζάκι και μεζέ, και σκέφτομαι τον ΤΣΕ.
    Ανθρωπισμός της πλάκας, αριστερός μαλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive