Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΔΕ= κουκούλωμα!! για τη βίαιη συμπεριφορά αστυνομικών κατά την επίσκεψη Τσίπρα στη Λευκάδα. Δλδ θα μαλώσουν τους πραιτωριανούς του Τσίπρα που έβαλε να κάνουν οτι κάνουν πάντα. Να βαράνε οσους αντιδρούν. (βίντεο)

ΕΔΕ για τη βίαιη συμπεριφορά αστυνομικών κατά την επίσκεψη Τσίπρα στη Λευκάδα (βίντεο)Προκαταρκτική έρευνα διατάχθηκε από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για τη συμπεριφορά αστυνομικών, οι οποίοι, όπως αποτυπώνεται σε σχετικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, απομάκρυναν, σέρνοντας τον, έναν καθηγητή που συμμετείχε σε διαμαρτυρία κατά των εξορύξεων στο Ιόνιο....
  Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στη Λευκάδα, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο νησί.   Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, «αποτελεί απαρέγκλιτη θέση του Αρχηγείου ότι η συμπεριφορά των αστυνομικών πρέπει να είναι πλήρως εναρμονισμένη με τους κανόνες δικαίου, το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας του Σώματος και τον απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive