Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Έλληνας θα πούλαγε ποτέ την Μακεδονία;;;

Τώρα που πάτε να ψηφίσετε να θυμάστε κάτι πολύ απλό ώστε να πάρετε την σωστή απόφαση σύμφωνα με το πατριωτικό σας καθήκον και εθνικά συμφέροντα, φυσικά αν είστε έλληνες και όχι γερμανοί, αλβανοί, μουσουλμάνοι ή αφρικάνοι με ελληνική υπηκοότητα…

Αν είστε αλοδαποί στην ψυχή, εάν ζείτε στην Ελλάδα και θέλετε η χώρα όπου ζείτε να πάει μπροστά χωρίς να ζητιανεύει, να διαμελειτε και να σβήνει με γοργούς ρυθμούς, πρέπει να γνωρίζετε ότι κανένας έλληνας πολιτικός δεν θα πουλαγε την Μακεδονία.
Όλοι αυτοί που ψήφισαν το ξεπούλημα της Μακεδονίας με μπροστιάρη τον Τσίπρα, τον τελευταίο προδότη του έθνους μας, ανήκουν σε λέσχες και μυστικές εταιρείες.
Ο ελληνισμός έχει πολεμηθεί πάντα εκ των έσω, από την εποχή και του Καποδίστρια, όταν εκτελέστηκε από τα μέλη των μυστικών εταιρειών 48 ημέρες μετά την εμφάνιση της εγκύκλιου, ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 4286.
Ο Καποδίστριας θεωρούσε ασυμβίβαστο, το να υπηρετείς την Πατρίδα και ταυτόχρονα να συμμετέχεις σε μυστικές εταιρείες… 
Γίνεται έλληνας να πούλαγε ποτέ την Μακεδονία;;; 
Αύριο να γνωρίζετε που θα πάτε να δώσετε το μέλλον της χώρας και αν δεν έχετε ακόμη καταλάβει ποιοι διαμελούν την πατρίδα τότε είστε άξιοι της μοίρα σας. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία λένε κάποιοι, εγώ θα σας έλεγα ότι θέλει έλεγχο και γνώση του ΝΟΥ σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive