Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΚΙΝΑ: ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ; Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη. ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ

«Κάθε χρόνο, οι επίσημες εκτιμήσεις και στατιστικές δείχνουν ότι πραγματοποιήθηκαν 10.000 μεταμοσχεύσεις στην Κίνα. 60 τοις εκατό των μεταμοσχευμένων οργάνων είναι από εκτελεσθέντες κρατούμενους. Από τους ανθρώπους που κρατούνταν κάτω από αμφισβητήσιμες συνθήκες και δολοφονήθηκαν...
για την κατάσταση προκειμένου να επεκταθεί η καλή αμειβόμενη ζωή του ασθενούς. Η Κίνα κατέχει εν τω μεταξύ, την 2η θέση. Τι θα συμβεί στις παγκόσμιες στατιστικές μεταμόσχευσης στην Κίνα κάτω από τα μάτια του κόσμου, το παράνομο εμπόριο ανθρώπινων οργάνων γίνεται σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου και γνωρίζει μεγάλη άνθηση.
[Doku HD] Organhandel – Der Wert des Menschen
Η εκπομπή-talk show στο κανάλι 3sat «Scobel» παρουσιάζει τεκμηριωμένα γεγονότα και τις συνδέσεις, που δείχνουν ότι το εμπόριο με ανθρώπινα όργανα είναι μια σύγχρονη παραλλαγή της δουλείας, η οποία έχει επίσημα καταργηθεί, αλλά εξελίχθηκε ανεξάρτητα από ένα από τα πιο προσοδοφόρα διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος. Επιπλέον, στην εκπομπή «Scobel» τίθεται το ερώτημα σε ποιο βαθμό η Γερμανία εμπλέκεται σε αυτό το σκάνδαλο. Αναφέρει ακόμη το ερώτημα ότι η βασική ανθρώπινη συμπεριφορά είναι υπεύθυνη και αν τα χρήματα είναι ο καθοριστικός παράγοντας που αυτή η ιδιαίτερα ωμή κονωνική διαχείριση μπορεί να προκύψει από τον κοινωνικό δαρβινισμό.
Η βασίλισσα της ομορφιάς εκθέτει το σκληρό σύστημα ζωντανής συγκομιδής οργάνων στην Κίνα.
Δεκάδες χιλιάδες ασκούμενοι του θρησκευτικού και ειρηνικού κινήματος του Φάλουν Γκονγκ βασανίζονται και σκοτώνονται από την κινεζική κυβέρνηση επειδή το κίνημα «γίνεται υπερβολικά μεγάλο και πολύ πολιτικό». Πολλοί μετά το φρικτό έγκλημα, αποσπώνται βίαια από τα ζωτικά όργανα τους για μεταμόσχευση σε ασθενείς με μετρητά ή για να «αποκομιθούν» πολιτικές σχέσεις.
Η 26χρονη καναδική ηθοποιός Anastasia Lin, η οποία είχε στεφθεί με τον τίτλο Miss World Canada τον Μάιο του 2015, αλλά απαγορευόταν να παρευρεθεί στο τελικό τουρνουά στην Κίνα πέρυσι για να επικρίνει τον τρόπο με τον οποίο η χώρα αντιμετωπίζει τους πολιτικούς κρατούμενους – έχει γίνει ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που εκθέτει τη δίωξη των ασκούμενων του Φάλουν Γκονγκ στην Κίνα.
Human Harvest | Trailer | Available now
Δύο μήνες μετά αφότου κέρδισε τον καναδικό ανταγωνισμό, η Λιν κατέθεσε σε ακρόαση του Κογκρέσου των ΗΠΑ σχετικά με τις θρησκευτικές διώξεις στην Κίνα. Είπε ότι «ήθελε να μιλήσει σε αυτούς που ξυλοκοπήθηκαν στην Κίνα, που τους έκαψαν και βασανίστηκαν με ηλεκτροσόκ.»
China Forced Organ Harvesting Exposed in Doc
Η Λιν, μια ειλικρινής υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των αντιπάλων της θρησκευτικής δίωξης στην Κίνα, αναφέρεται σε δεκάδες εκατομμύρια ασκούμενους του Φάλουν Γκονγκ που έχουν συλληφθεί, κρατούνται και «σφάζονται» στα κινεζικά στρατόπεδα φυλάκισης για τα όργανά τους. Το Φάλουν Γκονγκ είναι μια πνευματική πίστη, η οποία είχε απαγορευτεί το 1992 ως «δόγμα του κακού» από την Κίνα, απόφαση από το Κομμουνιστικό Κόμμα, επειδή ενθαρρύνονται να σκέφτονται για τον εαυτό τους και θεωρείται από όσους βρίσκονται στην εξουσία ως απειλή για την κοινωνική σταθερότητα.
Η Lin, που η ίδια αποκάλυψε τον εαυτό της ως ασκούμενη του Φάλουν Γκονγκ στην Αύγ, 2015 λέει ότι είναι απαραίτητο να σταματήσει η δαιμονοποίηση της πίστης του Φάλουν Γκονγκ και να δώσουν στους Κινέζους μια φωνή που διώκονται για την πίστη τους.
«Δεν είναι μια οργανωμένη θρησκεία. Οι διδασκαλίες – που καθορίστηκαν από τον Qi Gong Master Li Hongzi το 1992 – αφορούν την εύρεση της αληθινής ταυτότητάς του. Και αυτό προσπαθώ να κάνω με την ύψωση της φωνής μου. Εάν δεν το έκανα αυτό, η καταστολή δεν θα σταματούσε ποτέ.»
Miss Canada Challenges China on Organ-Harvesting
Anastasia Lin Speaks to BBC World About Forced Organ Harvesting in China
Το Κομμουνιστικό Κόμμα λέει ότι ο συνολικός αριθμός των νόμιμων μεταμοσχεύσεων είναι περίπου 10.000 ετησίως. Η έκθεση εκτιμά ότι 60.000 έως 100.000 όργανα μεταμοσχεύονται στα κινεζικά νοσοκομεία κάθε χρόνο. Σύμφωνα με την έκθεση, η διαφορά είναι στους εκτελεστές φυλακισμένους, πολλοί από τους οποίους κρατούνται πολιτικοί κρατούμενοι για τις θρησκευτικές ή πολιτικές πεποιθήσεις τους.
The Bleeding Edge Official Trailer #1
Εν τω μεταξύ, τον Ιούλιο του 2016, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε δήλωση με την οποία ζητούσε την ανεξάρτητη διερεύνηση των «συνεχών και αξιόπιστων εκθέσεων συστηματικής συλλογής οργάνων που έχουν επιβληθεί από πολιτικούς από μη συναινετικούς πολιτικούς κρατούμενους» στην Κίνα.
The Bleeding Edge | Trailer [HD] | Netflix
Has China really stopped obtaining organs from executed prisoners?


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive