Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Οι Κουφοντίνες σε δράση, το κράτος σε απραξία. Πριν από λίγο: Εισβολή αναρχοαλητών σε κτίριο όπου βρίσκονταν Σαμαράς και Κικίλιας



Καταδρομική επίθεση από ομάδα κουκουλοΦΛΩΡΩΝ σε κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού, σε  εκδήλωση του Κώστα Μπακογιάννη, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά...
του τομεάρχη Άμυνας και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια και της βουλευτού της ΝΔ Όλγας Κεφαλογιάννη.  Περίπου 15-20 άτομα βγήκαν από τη γιάφκα του Πάντειου, πέταξαν κροτίδα στον επικεφαλής ασφαλείας που βρισκόταν στο σημείο και έχουν σπάσει τρία αυτοκίνητα.     Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, έχουν προκληθεί υλικές ζημιές σε δύο αυτοκίνητα.

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΨΑΡΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΞΕΨΥΧΑΕΙ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΑΛΛΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ.
    ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΦΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive