Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ. Κάτια Φραντζόγλου υπ.δημ.σύμβουλος ΠΕΙΡΑΙΑ



Ονομάζομαι Κατια Φραντζογλου και είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτισσα. Είμαι απόφοιτη της ελληνογαλλικής σχολής Saint Paul του Πειραιά, απόφοιτη του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστημίου με εξειδίκευση τα οικονομικά. 

Κατέχω μεταπτυχιακές σπουδές στην στρατηγική διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού και στα ναυτιλιακά. Έχω εργαστεί στο χώρο της ναυτιλιας δεκαπέντε συναπτά έτη. Πολιτεύομαι στον Πειραιά από την ηλικία των 23 ετών με κύριο γνώμονα την αγάπη για την πολη που αγαπώ. Οραματίζομαι έναν Πειραιά με έργα, υποδομές και ανάπτυξη....
Θέλω να συμβάλλω στην καταπολέμηση της ανεργίας, στην ανάπτυξη του λιμανιού φερνοντας επενδυσεις και βοηθωντας τις επιχειρησεις ώστε να μην κλείνουν.  

Να συμμετέχω ενεργά στην καθαριότητα του κέντρου και όλων των συνοικιών της πόλης, στη λύση του συγκοινωνιακού προβλήματος και τη δημιουργία θέσεων εργασιας. Να δουλέψω σκληρά προκειμένου να φέρω και πάλι το χαμόγελο και την αισιοδοξία στα πρόσωπα των δημοτών.  Ως υποψηφια δημοτικη συμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Βλαχακου θα δουλέψουμε μαζί ώστε να κάνουμε τον Πειραιά της καρδιας μας έναν ανθρώπινο Πειραιά για όλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive