Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Με 9 μονάδες μπροστά η δυνατή πρωτιά της ΝΔ!


Όπως έγραψε και νωρίτερα το σκεφτομαστε ελληνικά η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει, καθώς κινούμεθα από τα exit polls προς τα πραγματικά αποτελέσματα. 
Οι εκτιμήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών αναφέρουν ότι η τελική διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα αυξηθεί κατά πολύ και θα κινηθεί μεταξύ....
8,5 και 9,5 ποσοστιαίων μονάδων!  Κατόπιν όλων αυτών η ηγεσία της ΝΔ αναμαίνεται ότι θα κλιμακώσει την πίεση προς τον Αλ. Τσίπρα για άμεση προσφυγή στις κάλπες.  Πιό αναλυτικά οι εκτιμήσεις του Υπ. Εσωτερικών ανεβάζουν την ΝΔ στο 33.1%, με το ΣΥΡΙΖΑ να καθηλώνεται στο 24%, το ΚΙΝΑΛ να καταλαμβάνει την τρίτη θέση με 7,3% και να ακολουθούν: Το ΚΚΕ με 5,8%, η ΧΑ με 4,9% και η Ελληνική Λύση με 4%.  Δυναμική παρουσία κάνει το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη, χωρίς να κατορθώνει να μπεί στην Ευρωβουλή. Ενώ εξαϋλώνονται τα εκλογικά ποσοστά του Βασ. Λεβέντη, του Πάνου Καμμένου και του Ποταμιού, που προσπάθησαν αλλά… δεν μπόρεσαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive