Κυριακή 5 Μαΐου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. (Προϊόν υποκλοπής). Το διάγγελμα Αλέξη Τσίπρα το βράδυ των ευρωεκλογών της 26ης Μαϊου.. Την υποκλοπή απο τα κομπιούτερ του Μαξίμου "εκτέλεσε" ο γνωστός δαιμόνιος χάκερ "Αρης Κόμπρας"

Αποτέλεσμα εικόνας για διάγγελμαΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.
"Ελληνίδες Έλληνες, είμαι υπερήφανος για την δημοκρατική σας ευπρέπεια και τάξη κατα την τέλεση του ύψιστου δικαιώματός σας στην επιλογή των αντιπροσώπων σας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα που δεν δικαιώνουν τις προσδοκίες του κόμματος του οποίου είμαι πρόεδρος μου δίνουν την ευκαιρία να σας δηλώσω ότι πήρα, εγω και οι συνεργάτες μου το μήνυμά σας. Το κίνημά μας έκανε πολλά στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, ελεγχόμενο για τις ενέργειές του πρός φιλολαϊκές παροχές, θα θέλαμε να κάνουμε πολύ περισσότερα αλλά στη μέγγενη των μνημονίων που μας είχαν βάλει οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ήταν αδύνατον....
Παλέψαμε με τους δανειστές σε εναν τιτάνιο αγώνα και κατορθώσαμε νίκες μεγάλες που δεν θα τις απαριθμήσω  τώρα. Οι ευρωεκλογές αποτελούν παρελθόν, το μήνυμά σας ήταν ηχηρό και σεβαστό. Απο σήμερα ξεκινάει ο αγώνας των Βουλευτικων εκλογών που με δική σας  ψήφο, θα δώσει την νίκη στο δημοκρατικό τόξο ενάντια στην ξενοφοβία, τον ρατσισμό και στην ακροδεξιά. Η νέα τετραετία θα εδραιώσει και θα επεκτείνει  αυτά που μέχρι σήμερα η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε. Με ανανεωμένη την λαϊκή εντολή θ`αγωνισθούμε για τη διόρθωση λαθών και αδικιών όπου έγιναν, για πλήρη οικονομική κάλυψη των οικονομικών αιτημάτων λαϊκών στρωμάτων που υπέστησαν τα πάνδεινα στα χρόνια των επάρατων μνημονίων, για πιο σωστή υγεία, παιδεία, δικαιοσύνη, ισότητα, ασφάλεια, επενδύσεις, εξωτερική περήφανη πολιτική και προκοπή όλων των Ελλήνων ασχέτως που πολιτικά ανήκουν. 
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Σε αυτές τις Βουλευτικές εκλογές πρέπει να κλείσουμε μάτια κι αυτιά στις σειρήνες του διχασμού και της μισσαλοδοξίας. Το διεθνές και ντόπιο αντιλαϊκό κατεστημένο σύστημα θα μας βρεί δυναμικά αντιμέτωπους και ενωμένους μπροστά του. 
Θα παλέψουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ"
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
(Για την ... υποκλοπή υπεύθυνος: "ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ" κ.λ.π. αρουραίοι)

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive