Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ SIEMENS, ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ EΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ. ΠΟΙΟΥΣ, ΠΟΤΕ & ΠΩΣ ΛΑΔΩΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΜΕΡΟΣ 2ο ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ

mitsotakis-samaras2
Το σάπιο πολιτικό σύστημα των «πιαστράκηδων» της εξουσίας, μέσα από τις εξομολογήσεις του πρώην οικονομικού διευθυντή της Siemens, Ηλία Γεωργίου . Τα σημερινά «παιδιά» και οι σύμμαχοι της σημερινής κυβέρνησης, καταμίζωναν τον πολιτικό κόσμο....
Η σημερινή κυβέρνηση, προφανώς νιώθει όμορφα και μάλλον ηδονίζεται, κάνοντας παρέα και δίνοντας έργα, σε οικονομικούς παράγοντες που έσπρωχναν βαλίτσες στο πολιτικο σύστημα. Εαν υποτεθεί ότι οι κακές συνήθειες δεν κόβονται, γιατί να μην γίνεται και σήμερα;  Τεράστιους κλυδωνισμούς σε πρόσωπα και «γρανάζια» της κεντρικής πολιτικής τάξης του διεφθαρμένου συστήματος, της «ατυχήσασας κυρίας» που λέγεται «αστική δημοκρατία», προκαλεί η εξομολόγηση του «αφεντικού με τις βαλίτσες» των Γερμαναράδων που δωροδοκούσαν κορυφαία πρόσωπα της τότε κυβερνητικής ελίτ, η οποία έκλεισε και υπέγραψε τις μεγάλες δουλειές για τον εκσυγχρονισμό του ΟΤΕ, με εργολάβους τον Κόκκαλη και τον Χριστοφοράκο.  Στο δεύτερο μέρος της αφήγησης (το πρώτο μέρος δημοσιοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε κι έγινε σάλος), ο κ. Γεωργίου, συνεχίζει να εξομολογείται απίστευτες καταστάσεις (πέραν της περιγραφόμενης και ισχυριζόμενης από τον ίδιο, δωροδοκίας των Α. Σαμαρά και των δημοσιογράφων Κακαουνάκη και Τράγκα που -όπως είπε- τον εκβίαζαν ζητώντας πάνω από 200-300 εκατομμύρια δραχμές, τότε). Τα περισσότερα αφορούν πάλι τους δύο δημοσιογράφους, αλλά και τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive