Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΓΙΑ ΠΟΥ; ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΥΨΑΝΕ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Εκκενώθηκε η Πλατεία Συντάγματος από τους περίπου 60 πρόσφυγες και μετανάστες που είχαν κατασκηνώσει από χθες απέναντι από την Βουλή μετά από τις πρόσφατες επιχειρήσεις εκκένωσης καταλήψεων στα Εξάρχεια. Αρχικά οι περισσότεροι είχαν συμφωνήσει να μεταφερθούν στις δομές φιλοξενίας του Ελαιώνα. Αργότερα όμως δεν δέχτηκαν να μπουν στα λεωφορεία καθώς ήθελαν πρώτα να δουν τις εγκαταστάσεις προτού μεταφερθούν σε αυτές. Στη συνέχεια δέχθηκαν να αποχωρήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες μία μικρή ομάδα προσφύγων, περίπου 15 άτομα, αρνήθηκαν να μπουν στα πούλμαν αλλά δέχθηκαν να εγκαταλείψουν την πλατεία Συντάγματος.

Απελευθερώθηκε η Πλατεία Συντάγματος από τους περίπου 60 λαθρομετανάστες που είχαν κατασκηνώσει από χθες απέναντι από την Βουλή μετά από τις πρόσφατες επιχειρήσεις εκκένωσης καταλήψεων στα Εξάρχεια.  Αρχικά οι περισσότεροι είχαν συμφωνήσει μετά τις παρακλήσεις της κυβέρνησης...

να μεταφερθούν στις δομές φιλοξενίας του Ελαιώνα. Αργότερα όμως δεν δέχτηκαν να μπουν στα λεωφορεία καθώς ήθελαν πρώτα να δουν τις εγκαταστάσεις προτού μεταφερθούν σε αυτές. Στη συνέχεια δέχθηκαν να αποχωρήσουν.  Σύμφωνα με πληροφορίες μία μικρή ομάδα λαθροπροσφύγων, περίπου 15 άτομα, αρνήθηκαν να μπουν στα πούλμαν αλλά δέχθηκαν να εγκαταλείψουν την πλατεία Συντάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive