Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

ΩΧ ! Γράφει ο Ανεκδοτάκιας. Συνελήφθη για εγκλήματα κατά της ..... αισθητικής ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος!

Αποτέλεσμα εικόνας για Αλέξανδρου Λυκουρέζου
Στη σύλληψη του γνωστού μεγαλοδικηγόρου Αλέξανδρου Λυκουρέζου για σωρεία εγκλημάτων κατά της αισθητικής προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Ο γνωστός δικηγόρος συνελήφθη από άνδρες του νεοσύστατου Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Αισθητικής της ΕΛΑΣ καθώς εναντίον του...
εκκρεμούσαν εντάλματα για σωρεία παραβάσεων κατά την διάρκεια της τελευταίας 30ετίας, τουλάχιστον.«Ε, μα, είναι μαλλιά αυτά;» δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛΑΣ που θέλησε να παραμείνει ανώνυμο. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η πρόσφατη σχέση του κ. Λυκουρέζου με την ηθοποιό και κλώνο της Ζωής Λάσκαρη, Νατάσα Καλογρίδη ήταν αυτή που όπλισε το χέρι των εισαγγελικών αρχών.«Για τον εισαγγελέα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όταν είδαμε τα χρυσά συνολάκια και τα καπέλα υπερπαραγωγές της Νατάσας ήταν πλέον μονόδρομος» τόνισε.Ο γνωστός δικηγόρος, που απολογήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή, έγινε γνωστός από την εμπλοκή του σε πολύκροτες υποθέσεις, όπως τη δίκη των πρωταιτίων της Χούντας και της 17 Νοέμβρη, αλλά και το γεγονός ότι φέρεται να μην έχει αγοράσει ποτέ στη ζωή του χτένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive