Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Βοθροπολιτική του κώλου. Επίθεση χοιροβοσκού Πολάκη σε Καμπουράκη: «Με σιχάματα και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ασχολούμαι ΜΙΑ φορά». Άρα με τον Άδωνι που ασχολείσε χρόνια τώρα, κάθε μέρα δεν είναι ΟΥΤΕ σίχαμα, ΟΥΤΕ σκουπίδι, πως την πατάς έτσι ρε Παυλάρα;

Αποτέλεσμα εικόνας για Πολάκη σε Καμπουράκη
Επίθεση στον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. «Καμπουράκη, με σιχάματα και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ασχολούμαι ΜΙΑ φορά. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ Η «ΑΠΑΝΤΗΣΗ” σου. Ψευτιές ανακατεμένες με μετάνοια ,θλίψη και μίσος...
για να δικαιολογήσεις τη νέα αργομισθία ,την οποία εγκαινίασες με το ρατσισμό απέναντι στους τυφλούς. Πάρτο χαμπάρι, όσο ψηλά και να κοιτάξεις δεν μπορείς ούτε να με δεις. Ευτυχώς για σένα το κατάλαβες νωρίς και δεν σιμώνεις στα Χανια, ως υποψήφιος βουλευτής γιατι μετά θα μοιαζε η όψη σου με το κάρβουνο της ψυχής σου από το μαύρισμα που θα πάθαινες …», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook.

Να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης, με αφορμή ανάρτηση του κ. Πολάκη στο Facebook για το «μαύρο» χιούμορ του δημοσιογράφου, που φόρεσε μαύρα γυαλιά για να επιστρέψει στην εκπομπή με τον Δημήτρη Χατζή στο ΣΚΑΙ είχε γράψει, σε άρθρο του με τίτλο: «Εγώ θα σου πω ποιος είναι σίχαμα, Παύλο Πολάκη» όπου εξηγεί πως επρόκειτο για μια κίνηση αυτοσαρκασμού, για την οποία ζήτησε «συγγνώμη» σε όποιους ανθρώπους έπρεπε.
«Αν δεν ήσουν ένας ασυνάρτητος (κατ’ όνομα) ακροαριστερός, θα ήσουν ένας υπέροχος Χρυσαυγίτης», κατέληγε ο κ. Καμπουράκης στο άρθρο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive