Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Για ΠΟΛΛΕΣ σφαλιάρες ο τύπος. Υποψήφιος περιφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ Χ.Γιαννούλης: «Θέλετε να ζείτε σε αυτή την Μακεδονία είτε είναι ελληνική είτε όχι;»!. ΒΙΝΤΕΟ

Υποψήφιος περιφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ Χ.Γιαννούλης: «Θέλετε να ζείτε σε αυτή την Μακεδονία είτε είναι ελληνική είτε όχι;»!
Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης είπε μια φράση που λίγοι πρόσεξαν και έδωσαν βάση: «Θέλει κανείς από σας να ζει σε μια τέτοια Μακεδονία; Είτε είναι ελληνική ή όχι;»  Υποτίθεται βέβαια πως προχώρησε στην δήλωση αυτή για να κατηγορήσει την Ελλάδα...
και την ελληνική κοινωνία ότι δεν ανέχονται «την διαφορετική άπόψη και πέφτει σφαλιάρα» και αναφέρθηκε στους Έλληνες που αντιδρούν στην εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια με την Συνθήκη των Πρεσπών, τους οποίους και αποκάλεσε «φασισταριά».  
Η φράση ακούγεται μετά το 15:33   

Όπως αναφέρει το Pieria TV, στην ομιλία του ο κύριος Γιαννούλης, δέχθηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφους ενώ σε ερώτηση τού συναδέλφου δημοσιογράφου Ηλία Χρυσικού για το εάν θα μπορούσε να επαναλάβει τά λόγια πού είπε πρό ημερών στο Επιμελητήριο Πιερίας για τους διαδηλωτές, αποκαλώντας τους φασισταριά, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης προσπάθησε να διασκευάσει τά λόγια του και είπε μάλιστα ότι εάν είναι έτσι τότε θα παραιτηθεί.  Με την φράση όμως «Είτε είναι Ελληνική είτε όχι», η Μακεδονία, ένας υποψήφιος για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας που αποτελεί την «καρδιά» της Βόρειας Ελλάδας καθώς περιλαμβάνει την Θεσσαλονίκη, την πόλη-τρόπαιο για όλες τις βαλκανικές χώρες που θα την ήθελαν στην επικράτειά τους, προκαλεί μείζον πολιτικό θέμα καθώς δείχνει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρονται και τόσο για την εθνικότητα της Μακεδονίας αλλά για τις δικές τους κοινωνικού τύπου ιδεοληψίες.

2 σχόλια:

  1. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ .... ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος το περίμενε ότι θα καταντήσει έτσι η πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive