Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Τι γυρεύει η Μπέτυ Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής; Γράφει ο Γιώργος Κουβαράς

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπέτυ Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπέτυ Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Î‘Ï…Î³Î®Ï‚Η παρουσία της συζύγου του πρωθυπουργού Μπέτυς Μπαζιάνα και ο εναγκαλισμός της με τη Μάγδα Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής θα μπορούσε να είναι... μια συμβολική κίνηση που θα απολάμβανε τη θετική αποδοχή του συνόλου των δημοκρατικών πολιτών αυτής της χώρας. Θα μπορούσε, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί... Θα μπορούσε, αν η κυβέρνηση της οποίας ηγείται ο σύζυγός της είχε φροντίσει τέσσερα χρόνια τώρα να ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής.... Ισως, σε αυτή την περίπτωση, η Μπέτυ Μπαζιάνα αγκάλιαζε τη μάνα του Φύσσα 
Αποτέλεσμα εικόνας για Μπέτυ Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής
την ημέρα της ετυμηγορίας και όχι απλώς παραμονές εκλογών που συμπίπτουν με μια δίκη που αργεί βασανιστικά γιατί έτσι βολεύει την κυβέρνηση Τσίπρα.  
Αποτέλεσμα εικόνας για Μπέτυ Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Θα μπορούσε, αν ο Τσίπρας δεν είχε συμπορευτεί με τον (ήδη υπόδικο τότε) Μιχαλολιάκο για την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά, αν κυβερνητικά στελέχη δεν ταξίδευαν μαζί με Χρυσαυγίτες στα νησιά, αν ΣΥΡΙΖΑ και Χ.Α. δεν συμπορεύονταν στον διορισμό της Αγγελικής Θάνου στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Ανταγωνισμού.  Θα μπορούσε, πάνω απ’ όλα, αν δε βρισκόμασταν σε προεκλογική περίοδο, κατά την οποία ο Τσίπρας συγκροτεί δήθεν προοδευτικό μέτωπο κατά της Ακροδεξιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ενα μέτωπο που πασχίζει να βρει επικοινωνιακά όπλα και φτάνει στο σημείο να χρησιμοποιεί ακόμη και το αίμα του Φύσσα για να δώσει το απαραίτητο χρώμα σε μια κατ’ όνομα «Προοδευτική Συμμαχία».  Θα μπορούσε, τελικά, αν πήγαινε στο δικαστήριο, έστω και τώρα, προεκλογικά, για να ζητήσει συγγνώμη για όλα αυτά από τη μάνα του Φύσσα.

6 σχόλια:


  1. Το παραδικαστικό της ΝΔ που έστησε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής φταίει και για την καθυστέρηση της Δίκης

    Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτριος Βερβεσός στην εκπομπή "Επί του πιεστηρίου" 4/4/2019 , αναφορικά με την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και τους πραγματικούς υπεύθυνους για το γεγονός πως η Δίκη τραβάει σε μάκρος.

    Απαντώντας κατ΄ ουσίαν και στις συκοφαντίες που προέρχονται από τα παπαγαλάκια της ΝΔ για δήθεν ευνοϊκή μεταχείριση από τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν ολοκληρώνει την Δίκη ο κ. Βερβεσός ανέφερε: "Για αυτό δεν φταίει η κυβέρνηση του Συριζα , αλλά ο εισαγγελέας του 2013 ,που πακετάρησε όλες τις δίκες σε μια δικη..... Για να στείλει τα αυτοκίνητα με τις κλούβες, για να δείχνουμε στον κόσμο και σε κάποιους στο εξωτερικό, τους συληφθεντες Χρυσαυγιτες......

    "Από εισαγγελέα έγινε. Πήρε εντολή από την κυβέρνηση της ΝΔ και υπάκουσε στις εντολές του τότε Πρωθυπουργού Σαμαρα. Και έστειλε εκείνα τα περιβόητα αυτοκίνητα για να βλέπουμε στις τηλεοράσεις, λες και βλέπαμε καμιά αμερικάνικη ταινία! Για να βλέπουνε κάποιες πρεσβείες του εξωτερικού τις συληψεις"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Δένδιας, ένα από τα τσιράκια του Σαμαρά που έστησε την σκευωρία κατα της Χρυσής Αυγής, αγκαλιά με τους Συριζαίους...... παρουσιασε το νέο βιβλίο του ανθελληνα Ψαρρά για την Χρυσή Αυγή..... Να τα βλέπουν αυτά οι ευκολόπιστοι........ απατεωνες Δεξιοί και αριστεροί, όλοι μαζί εναντίον της Χρυσής Αυγής, του μοναδικού εχθρού τους, αφού μεταξύ τους τα έχουν βρει.,,,,, Τα γεγονότα είναι αδιαμφισβήτητα και δεν χωρά αμφιβολία ότι ο ένας καλύπτει τον άλλο....και φτιάχνοντας ένα "μαγικό" δίπολο με αποκόμματα δορυφόρους, σαν του Βελοπουλου-Καρατζαφερη-Κρανιδιωτη, ώστε να φροντίζουν να εγκλωβίζουν τις όποιες αγνές αντιδράσεις των ψηφοφόρων. Το μόνο κόμμα που δεν μπορούν να ελέγξουν είναι η Χρυσή Αυγή γι' αυτό και σύσσωμοι την πολεμούν και την αποκλείουν από τον δημόσιο διάλογο. Αυτό το κάνουν γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μιλάει με την αλήθεια και την λογική προσελκύει όλα τα υγιή στοιχεία της κοινωνίας, που στο τέλος θα είναι και η πλειοψηφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος δεν γνωρίζει ότι στη δίκη αυτή δεν δικάζεται μόνο η υπόθεση της δολοφονίας, αλλά και δεκάδες άλλες υποθέσεις;
    Εάν δικαζόταν μόνο η υπόθεση της δολοφονίας (σημειωτέον ότι ο δολοφόνος έχει ομολογήσει την πράξη του), η δίκη θα ήταν τελειωμένη.
    Άρα ποιος φταίει που η δίκη δεν τελειώνει;
    Δείτε το βίντεο, που εξηγεί το φαινόμενο:
    https://www.youtube.com/watch?v=a-JpY_2tNL0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι μας λέει ο αρθρογράφος;

    Εάν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνταξιδεύουν με στελέχη της ΝΔ, αυτό σημαίνει ότι αυτά τα δυο κόμματα συμπορεύονται;

    Εάν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εκλέγουν από κοινού πρόεδρο Δημοκρατίας, αυτό σημαίνει ότι αυτά τα δυο κόμματα συμπορεύονται;

    Εάν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ψηφίζουν από κοινού νομοθετήματα στη Βουλή, αυτό σημαίνει ότι αυτά τα δυο κόμματα συμπορεύονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θέλουν να μας πουν ότι για τα δεινά που βιώνουμε σήμερα δεν φταίνε τα κόμματα της μεταπολίτευσης, αλλά η Χρυσή Αυγή που δεν κυβέρνησε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα χρόνια της μεταπολίτευσης κυβέρνησαν τα εξής κόμματα:
    1) Ν.Δ.
    2) ΠΑΣΟΚ
    3) ΚΚΕ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    4) ΛΑ.Ο.Σ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    5) ΔΗΜΑΡ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    6) ΣΥΡΙΖΑ (Συγκυβερνησε με ΑΝ.ΕΛ.)
    7) ΑΝ.ΕΛ.(Συγκυβερνησε με ΣΥΡΙΖΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive