Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Μιχάλης Ζαμπίδης: Τεράστια νίκη με ένα χέρι για τον “Iron Mike”


Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έδειξε μεγαλείο ψυχής αγωνιζόμενος, μπροστά στο φοβερό ελληνικό κοινό της Στουτγάρδης στη διοργάνωση BREAKOUT.  Το ματς κόντρα στον Ισπανό, Antonio Gomez άρχισε ιδανικά για τον “Iron Mike”....
Ο Έλληνας μποξέρ έκανε σούπερ δουλειά με τη μέση του, περνούσε τα χτυπήματα και δεν φαινόταν καθόλου ότι απείχε από τη δράση για 3,5 ολόκληρα χρόνια.  Όλα έδειχναν τέλεια στην επιστροφή του κορυφαίου fighter στο ρινγκ, ωστόσο τα πάντα θα μπορούσαν να τιναχτούν στον αέρα εάν ο Mike δεν έδειχνε πόσο “τρελός” είναι…     Για σχεδόν δυόμιση γύρους έπαιξε με κομμένο τον δεξιό δικέφαλο του χεριού του, ο τραυματισμός ήταν εξόφθαλμος, όμως ο Έλληνας πρωταθλητής ζήτησε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι και πήρε τη νίκη παίζοντας μόνο με το αριστερό του χέρι.

Πηγή sport24.gr

1 σχόλιο:

  1. Μπηκε εχοντας μπροστα του την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ γονατισε και ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ,και ακουσε τον εθνικο μας υμνο ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ και οχι πισω απο τις πλατες.Τσιπραιοι χωροφυλακοι τρεξτε να τον συλλαβετε και να τον ριξετε στα κατεργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive